dragance Posted October 28 Posted October 28 45 minutes ago, Moća said: Ja čitam i uvek se obradujem kad iskoči novi post a onda kliknem i vidim da je Ajant ostavio poslednji post i jbg. A onda te dokrajči shimpr sa svojim “vicevima”.
Popular Post shimpu Posted October 28 Popular Post Posted October 28 Bio jedan covek, Munad se zvao. Poslala ga zena u spajz da donese neki dzem jer je pravila palacinke. Kako on nije mogao da nadje, zena ga iz kuhinje pita: Ima li, Munade? 13
shimpu Posted October 28 Posted October 28 Ja se uvek obradujem kad vidim da je moj post poslednji. Onda znam da je to nesto dobro i zabavno
pt 2.0 Posted October 28 Posted October 28 3 hours ago, Shan Jan said: Najiskreniji post na forumu nije teško biti iskren. stvarno imam grešku u programu - gotovo ništa od standard viceva mi nije smešno. probala sam davno da čitam i batalila. nije ni ovo što sam okačila, nego mi je zadržalo pažnju jer nisam iz mesta ukapirala. 2
Milošica Posted October 28 Posted October 28 1 hour ago, dragance said: A onda te dokrajči shimpr sa svojim “vicevima”. Jel te ugrožava time? Ignore i ćao 1
mlatko Posted October 28 Posted October 28 Svrši Li Moon u bolnici i pita ga Vuč Aleksandrović ima'l litijuma na mesecu.
dragance Posted October 28 Posted October 28 1 hour ago, shimpu said: Ili nek izvuce kabl Ili da te upita zašto te žena opet pušta na internet samog
Popular Post shimpu Posted October 28 Popular Post Posted October 28 Bio jedan covek, zvao se Munad i nesto pobesneo i hteo da ugasi forum. Pitao je AI kako to da uradi i dobije odgovor da izvuce veliki i mali kabl. Izvukao je samo veliki i nista se nije desilo. Kad je opet pitao za pomoc, dobio je odgovor: I mali, Munade 15 1
shimpu Posted October 29 Posted October 29 Bio jedan covek, Unad se zvao i radio na gradjevini. Posalje kolegu da donese lim i armaturu, a kolega mu kaze: Ima lim, Unade 7
Dsnake Posted October 29 Posted October 29 Došla tinejdžerka limunka kod dilera pa pita: Ima li meta? Nema za tebe, još si zelena. 5
shimpu Posted October 30 Posted October 30 Nije bas vic, ali je vise fazon i urnebesan je. Posto ide nova godina, pitali jednog coveka: Gde ces za Djokovica? Haha urnebes
Recommended Posts