pt 2.0 Posted October 25 Posted October 25 jedan glup, ali ne gluplji od mene kojoj je trebalo par minuta da razume... kako da razume. Završi limun u bolnici. Dođe rodbina u posetu, pa pita lekara: -Ima li mu nade? 7
Valk Posted October 27 Posted October 27 On 25. 10. 2024. at 9:20, pt 2.0 said: jedan glup, ali ne gluplji od mene kojoj je trebalo par minuta da razume... kako da razume. Završi limun u bolnici. Dođe rodbina u posetu, pa pita lekara: -Ima li mu nade? Što ti je Nikodije ma ignoru?
pt 2.0 Posted October 27 Posted October 27 Just now, Valk said: Što ti je Nikodije ma ignoru? taman posla. ako sam ponovila njegov vic, to je jer ne čitam viceve. 1
shimpu Posted October 28 Posted October 28 On 4. 4. 2023. at 19:23, shimpu said: Razboleo se limun, skupila se familija i pita doktora: Doktore, ima li mu nade? Razboleo se limun, skupila se familija i pita doktora: Doktore, ima li mu nade?
Popular Post Dsnake Posted October 28 Popular Post Posted October 28 17 minutes ago, Filozof manijak said: Nema Al ima limunane! Izgubio se mali limun u parkiću, skupile se babe oko njega pa viču: Ima li mu nane? 10
shimpu Posted October 28 Posted October 28 Odsekli limunu muda i onda neko pitao doktora: Doktore, ima li muda? Ne! - odgovori doktor 1 6
shimpu Posted October 28 Posted October 28 Razboleo se doktor i otisao kod limuna, a familija pita: dokle ce da zivi? Do oktobra! - odgovori limun Ovo sam sam smislio i mnogo je smesnije kad se prica i slusa uzivo nego ovako preko interneta 1 1 1
Dsnake Posted October 28 Posted October 28 Šta rade impotentni saobraćajci posle propalog seksa? Pišu kazne. 1
Shan Jan Posted October 28 Posted October 28 13 hours ago, pt 2.0 said: taman posla. ako sam ponovila njegov vic, to je jer ne čitam viceve. Najiskreniji post na forumu
Moća Posted October 28 Posted October 28 Ja čitam i uvek se obradujem kad iskoči novi post a onda kliknem i vidim da je Ajant ostavio poslednji post i jbg. 1 7
shimpu Posted October 28 Posted October 28 Majko, ima li kakvog voca? - upita decak majku Ima, limuna. - odgovori majka De? - opet upita decak
Nikodije Posted October 28 Posted October 28 - bako, jel ima limun kljun? - šta to lupaš sine - znači iscedila si kanarinca 3
Recommended Posts