levi Posted July 17 Posted July 17 to je bilo kao karikatura u Zabavniku, Škoti čekaju u zasedi suparničku familiju da im se krvno osvete, a ovih nema 1 1
Valk Posted July 17 Posted July 17 1 hour ago, levi said: to je bilo kao karikatura u Zabavniku, Škoti čekaju u zasedi suparničku familiju da im se krvno osvete, a ovih nema zvuči kao nešto iz Asterixa 2
kud u maglu Simoviću Posted July 17 Posted July 17 šta kaže saša matić mariji šerifović? Spoiler ipak stavi kesu 3
Ajant23 Posted July 30 Posted July 30 Uoči Kosovske bitke, iznenada se otvara portal kroz vreme i kroz njega dolazi ogroman broj ljudi. Kosovski junaci ih pitaju: - Ko ste vi? - Mi smo srbi iz budućnosti i dolazimo da vam pomognemo. - Spaseni smo, taman nas ima dovoljno da potpuno odbijemo turke. Svi počeše da slave i pre početka bitke kada se otvara još jedan vremenski portal kroz koji prolazi samo nekolicina ljudi. - Ko ste vi? - Mi smo bošnjaci iz budućnosti. - Pa, šta ćete vi ovde? Spoiler - Mi smo samo došli da pokupimo naše.
Caligula Posted July 30 Posted July 30 Meta humor, pri tom politicki nekorektan i istorijski upitan. 1
Ajant23 Posted July 31 Posted July 31 Apropo istorijske upitnosti, meni je apsurdna ta priča da vremeplovi nisu postojali u to doba. 2
Popular Post shimpu Posted July 31 Popular Post Posted July 31 Otisao Ajant23 kod neke familije u Loznicu i kad se malo odmorio krenuo da im prica viceve Sledece subote otkazan protest, Rio Tinto otisao iz Srbije 11
shimpu Posted July 31 Posted July 31 Otisao Ajant23 na svetsko prvenstvo za najveceg smaraca na svetu. Sad ima nacionalnu penziju 6 1
ZerrorR Posted July 31 Posted July 31 Ste culi da se Bajden ponovo kandiduje? Čuo da se jedan kandidat povukao! 5 1
Ajant23 Posted August 1 Posted August 1 On 31. 7. 2024. at 15:34, shimpu said: Otisao Ajant23 na svetsko prvenstvo za najveceg smaraca na svetu. Sad ima nacionalnu penziju Hvala što si navijao za mene, nosio si me do pobede! 2
dragance Posted August 1 Posted August 1 20 hours ago, ZerrorR said: Ste culi da se Bajden ponovo kandiduje? Čuo da se jedan kandidat povukao! 2
makaronee Posted August 8 Posted August 8 Izmestilo tov. Stalina iz mauzoleja i sahranilo uz zidine Kremlja. Sutra ujutru, pojavljuje se venac.. Posthumno represiranom, od posthumno rehabilitovanih. (Pročitavam poslednjih dana Bukovskog, V. K.) 1
Filozof manijak Posted August 8 Posted August 8 Samo za @Sandradjer Kako matematičar startuje ribu? Spoiler 'De ci, mala? 1 7
Dsnake Posted August 23 Posted August 23 da ne bacim glup vic: zasto ana brnabic ne jede pljeskavice? Quote niko nece da joj stavi olovo kao prilog
Recommended Posts