July 17, 2024Jul 17 to je bilo kao karikatura u Zabavniku, Škoti čekaju u zasedi suparničku familiju da im se krvno osvete, a ovih nema
July 17, 2024Jul 17 On 17. 7. 2024. at 9:03, levi said: to je bilo kao karikatura u Zabavniku, Škoti čekaju u zasedi suparničku familiju da im se krvno osvete, a ovih nema zvuči kao nešto iz Asterixa
July 30, 2024Jul 30 Uoči Kosovske bitke, iznenada se otvara portal kroz vreme i kroz njega dolazi ogroman broj ljudi. Kosovski junaci ih pitaju: - Ko ste vi? - Mi smo srbi iz budućnosti i dolazimo da vam pomognemo. - Spaseni smo, taman nas ima dovoljno da potpuno odbijemo turke. Svi počeše da slave i pre početka bitke kada se otvara još jedan vremenski portal kroz koji prolazi samo nekolicina ljudi. - Ko ste vi? - Mi smo bošnjaci iz budućnosti. - Pa, šta ćete vi ovde? Reveal hidden contents - Mi smo samo došli da pokupimo naše.
July 31, 2024Jul 31 Apropo istorijske upitnosti, meni je apsurdna ta priča da vremeplovi nisu postojali u to doba.
July 31, 2024Jul 31 Popular Post Otisao Ajant23 kod neke familije u Loznicu i kad se malo odmorio krenuo da im prica viceve Sledece subote otkazan protest, Rio Tinto otisao iz Srbije
July 31, 2024Jul 31 Otisao Ajant23 na svetsko prvenstvo za najveceg smaraca na svetu. Sad ima nacionalnu penziju
August 1, 2024Aug 1 On 31. 7. 2024. at 13:34, shimpu said: Otisao Ajant23 na svetsko prvenstvo za najveceg smaraca na svetu. Sad ima nacionalnu penziju Hvala što si navijao za mene, nosio si me do pobede!
August 1, 2024Aug 1 On 31. 7. 2024. at 17:12, ZerrorR said: Ste culi da se Bajden ponovo kandiduje? Čuo da se jedan kandidat povukao!
August 8, 2024Aug 8 Izmestilo tov. Stalina iz mauzoleja i sahranilo uz zidine Kremlja. Sutra ujutru, pojavljuje se venac.. Posthumno represiranom, od posthumno rehabilitovanih. (Pročitavam poslednjih dana Bukovskog, V. K.)
August 8, 2024Aug 8 Samo za @Sandradjer Kako matematičar startuje ribu? Reveal hidden contents 'De ci, mala?
August 23, 2024Aug 23 da ne bacim glup vic: zasto ana brnabic ne jede pljeskavice? Quote niko nece da joj stavi olovo kao prilog