Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted (edited)

Moracu skinuti zhenine tange kad dodjem kuci!Oooooooo, bice neshto.Ne znam shta ce biti, ali me zhuljaju nevidjeno.----------------------------------------------------Pokushavala Fata da natera Muju da je ozheni ali on nece pa nece. Smisli ona reshenje, kao i svaka pametna zhena, rodice mu bebu. Ona njemu stalno: Ajde Mujo da napravimo bebu, pa bebu, pa bebu i tako Mujo nevoljno pristane.Kad su zavrshili pita Fata: Mujo, kako cemo zvati bebu?Mujo vezhe kondom u chvor i kazhe: Ako se iz ovog izvuche, zvacemo ga Dejvid Koperfild.

Edited by cedo
Posted

Bosanac došao kasno kući pijan ko ruski general,leg'o da spava, al' ne ide, loše mu je boli ga stomak...muka mu......i toliko mu se sloši da umre.kod svetog Petra iskuka da ga vrati nekako, bilo kako, zbog njegove velike ljubavi prema Fati.Petar mu kaže da je izvodljivo samo ako pristane da bude kokoš u Fatinom dvorištu.Nakon pristanka, već u narednom trenutku je bio primoran da beži od petla po avliji...ali neuspešno.To se ponovi i narednog dana, i njega (kokošku) u jednom trenutku zaboli stomak...napne se ...i izleti jaje.Nakon kratkog šoka....opet grčevi....uz malo naprezanja...opet jaje.....sad kod trećeg, zna foru ....krene da stenje ....mmmmmmhhhhhkad odjednom Fatin glas :,,ustaj Mujo stoko pijana, kenjaš u krevetu !!!,,

Posted

Doshao Lala sa safarija, a komshije odmah dotrchale da chuju kako je bilo.Jel' Lalo, jesil' shtogod upuc'o?Ta, jesam! Imao sam par tigrova, lavova, noplizova i tako ...'Ajde, znamo shta su lav i tigar, ali shta je noplizov?Jebem li ga, neshto malo, crno i viche: no pliz, no pliz...---------------------------------------------------------------------------Pre dosta godina stvori Bog mushkarca i zhenu. Gleda on mushkarca i kazhe: "Ti si odlichno ispao".A zatim pogleda zhenu i reche: "Jebi ga, ti cesh morati da se shminkash!"

Posted

Dva klinca u autobusu prichaju viceve o policajcima i valjaju se od smeha.Ispred njih 2 sedishta sedi policajac, slusha i pizdi.Redjaju oni viceve i jedan od njih kazhe: "E, znas ti kakova je razlika izmedju policajca i majmuna?"Na to policajac skochi sa sedishta, dodje do njih i veli: "Ajd' da te chujem sad! Kakva je razlika, a?!"Mali sav preplashen: "Nikakva, ciko. . . nikakva!""Dabome da je nikakva!" veli policajac i vrati se na svoje mesto.---------------------------------------------------------------------------------Jedu muzh i zhena shkampe. Zhena se isprskala po haljini te kazhe muzhu: "Ijuuu, izgledam kao svinja!"Muzh je pogleda i kazhe: "A josh si se i isflekala."

Posted

Kako prepoznati fudbalera na ulici?Ima cetiri senke.

Posted (edited)
Moracu skinuti zhenine tange kad dodjem kuci!Oooooooo, bice neshto.Ne znam shta ce biti, ali me zhuljaju nevidjeno.----------------------------------------------------Pokushavala Fata da natera Muju da je ozheni ali on nece pa nece. Smisli ona reshenje, kao i svaka pametna zhena, rodice mu bebu. Ona njemu stalno: Ajde Mujo da napravimo bebu, pa bebu, pa bebu i tako Mujo nevoljno pristane.Kad su zavrshili pita Fata: Mujo, kako cemo zvati bebu?Mujo vezhe kondom u chvor i kazhe: Ako se iz ovog izvuche, zvacemo ga Dejvid Koperfild.
idi bre :Hail: :Hail: :Hail:cedo covece! Edited by bradilko
Posted

ko je vesnik proleca?

bosanac za mesalicom

Posted

pita tip plavusu jesi ti ivana, a ona odgovara ne, ivan je mene

Posted

Uhvatio Splićanin zlatnu ribicu i ona mu ponudi da mu ispuni tri želje, a da je zauzvrat pusti.. S: "Želim, želim... Želim da imam najveću i najlepšu kuću u Splitu!"R: "Gotovo, imaš. Druga želja?"S: "Želim, želim... Želim da imam najbolja, najskuplja i najbrža kola u Splitu!"R: "I to sam uradila... I treća želja?"S: "Želim, želim... Želim da imam nešto što niko nema u Splitu!"R: "I to je sređeno!"Splićanin pusti ribicu, dolazi kući kad ono vila na tri sprata, kakvu nije video ni u "Dinastiji"... Ispred parkiran prototip Ferarija, proizveden samo u tri primerka na celom svetu... Splićanin oduševljen, ne može da dođe sebi od sreće, kad izlazi mu žena na terasu i viče "Mate, dolazi brzo gore, stigao nam zet iz Beograda!".

Posted

Kuca plavuša po stubu javne rasvete. Naiđe policajac i pita je zašto kuca po stubu, a ona mu odgovori: "Tražim stan, a ovde piše da se iznajmljuje" Policajac: "Pokucajte još jednom, gori im svetlo, kući su."

Posted (edited)

Zvone policajci Muji na vrata.- Ko je?- Policija.- Šta hoćete?- Malo da popričamo.- Kol'ko vas ima?- Dvojica.- Pa popričajte.Dođe Mujo do Hase i kaže:"Uhvatio sam Fatu kako se *ebe s kinezom i crncem"."I šta si napravio?""Slik'o, posl'o u Benetton, pa ćemo vidjeti!"

Edited by The Ghost
Posted

cita deda novine i okrene stranu sa osmrtnicama.nailazi unuk i kaze: sta je deda, opet si na facebooku?

Posted (edited)

kad ciganka stavi pirsing na svoju polnu organessu, zove je?mindzUsa!poz

Edited by le petit nicolas
Posted

Bilo lose nesto ciganki, i ciga je posalje kod lekara - ode ona sama, vrati se kuci posle nekog vremena sa kutijom tableta i kaze "Eeeeto, to m'dao doookror". Pita je ciga kako se to koristi, kaze ona "Neee znam ti ja to Miko, on mi rek'o a ja sam zaboraaavila!" Kaze joj ciga da pozove doktora telefonom..."Aaaalodoktore, izvinte molim te, a kak se uzima onaj lek sto si mi ga dao..?""Rektalno gospodjo, pise Vam na kutiji""Aaaaaaa, rektalno, dobro doktore, fala fala!"----------------------------------------------------------Ciga je pita sta joj je rekao doktor, ona kaze "Jaooo Mikooo, on mi reko nesto rektalno, sta je to ja ne znam, svega mi...!" Ciga pocne da se nervira i natera je opet da zove doktora da joj objasni sta je to rektalno."Aaaalodoktore, izvinte molim te, a sta ti to dodje rektalno, ljubim ti qrac..?""Rektalno ili analno, isto je gospodjo!""Aaaaaaa, analno, dobro doktore, fala fala!"---------------------------------------------------------Ciga je pita jel joj jasno sad, ona pocne da kuka "Jaooooo Mikooooo, nista ga ne razumem, sad rektalno sad analano, sta je to ljubim ti qrac?" Ciga poludi i natera je da treci put pozove doktora, i ona zove..."Aaaalodoktore, izvinte molim te, a sta ti to dodje analno, ljubim ti qrac..?""To znaci da stavis tabletu u dupe!!!" drekne doktor i zalupi slusalicu.Ciganka se okrene ka cigi i placnim glasom kaze"Eeeeeto ti tvoje "zovi-zovi", sad se covek naljutio..."