December 26, 20213 yr Popular Post 13 minutes ago, Hermetico said: Ja sam čuo u školi, nemam de drugde ni da čujem... evo ti jedan da impresioniraš učenike pita jedna patka drugu - kva kva mi frizura - ni kva kva
December 26, 20213 yr Ovi su sigurno bili, ali ispricacu ih Bundi se svidela vaga i krene da joj se udvara, a vaga kaze ja sam samo vagabundo, mene ljubit, to je ludo Ako je goran karan, a dino radja, kako je edo majka Bili masa i medved u kolibi, neko kuca na vrata, mesved otvori, na vratima tito i kaze meni treba masa A sta ste vi masi Ja sam masinbravar Edited December 26, 20213 yr by shimpr
December 26, 20213 yr 24 minutes ago, shimpr said: Ovi su sigurno bili, ali ispricacu ih Bundi se svidela vaga i krene da joj se udvara, a vaga kaze ja sam samo vagabundo, mene ljubit, to je ludo autor ovog vica je Quizmaster.
December 26, 20213 yr 5 hours ago, shimpr said: Ako je goran karan, a dino radja, kako je edo majka Zato što je Ratan Tata.
December 29, 20213 yr Popular Post - Zdravo, imate li Nes? - Konobar: - Nemamo. - Znači, ko pita Nes kita?! 🙄
December 29, 20213 yr 3 hours ago, Leia said: - Zdravo, imate li Nes? - Konobar: - Nemamo. - Znači, ko pita Nes kita?! 🙄 Ovo me podseti na vic kad Leskovcanin kaze zeni:"Zeno turi kafu!" "Pa nesam kupila" "Pa Nes mi i turi!"
December 30, 20213 yr Mene na moj omiljeni Gost na vratima kafane, negde u CG: - Radi li roštilj? Kelner: - Jok vala, samo ja i Vesko.
December 31, 20213 yr 13 hours ago, aram said: Mene na moj omiljeni Gost na vratima kafane, negde u CG: - Radi li roštilj? Kelner: - Jok vala, samo ja i Vesko. ja obožavam crnogorske a jel se sećaš onog, što nijesi glavu kvasila
December 31, 20213 yr sad me setiste ovo nije vic, al moze da bude Stariji par provodi leto u Tivtu i vise puta navraca u isti restoran, dal rucak, dal vecera. Traze meni, a konobar na to : "A jado, juce si ga gledao pola sata, sta ce ti opet"