December 4, 20213 yr - Ajante, Ajante, zasto su ti tako velike usi? - Da te bolje cujem - Ajante, Ajante, zasto su ti tako velike oci? - Da te bolje vidim - Ajante, Ajante, zasto su ti tako velika usta? - Da ti bolje ispricam vic - Aaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeee
December 4, 20213 yr Trči jedan vojnik ulicom i naleti na časnu sestru. Sav zadihan je zamoli:- Izvinite, mogu li se sakriti pod vašu haljinu? Posle ću vam objasniti... Časna sestra pristane.Par minuta kasnije, prilaze joj dva vojna policajca i upitaju je: - Jeste li videli možda jednog vojnika kako trči ovuda?- Otišao je u onom smeru - kaže im ona.Kad su policajci otišli, vojnik se izvuče ispod haljine, zahvali joj se i objasni da se sakrio jer neće u Irak, na front.Ona mu kaže da ga potpuno razume. Vojnik nastavi:- Nadam se da neću biti previše drzak ako kažem da sam opazio da imate divne noge! - Da ti je glava bila malo više gore, osetio bi i par dobrih jaja... Ni ja neću u Irak. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
December 10, 20213 yr Popular Post Idu dva džankija ulicom i vide natpis: "Servis pumpi i dizni" Kaže jedan: Brate,, znam ko je Dizni... ali ko je Pumpi?
December 11, 20213 yr Ušla Bosna u EU i u Strazburu zasedali pet dana da li da daju eksluzivitet državi da tu i tamo ponovo zarati ili da učine nemoguće i dovedu mir u nju. Očaj, bezidejnost, opasna opasnost od presedana sve dok se jedan poslanik nije dosetio da sve ostale države doniraju određenu kvotu prelepih plavuša i presele ih u Bosnu i tako ostvare ljubav i mir. Bilo je mnogo cimanja sa feministkinjama, ali kako je njih malo lakše umiriti nego Bosnu i kako još nisu dobile status države, sve se sprovelo u delo. Pet godina kasnije: Spoiler Izbi rat u Bosni oko toga ko je smešniji u vicu: plavuše ili bosanci...
December 18, 20213 yr prodaje mujo banane i pridje mu zena i kaze: - kakve su vam ove banane? - eto ti tu kabina pa probaj!
December 19, 20213 yr A customer walks up to an employee at GNC. “You won’t believe this, there’s a man over there sticking his penis in a container of protein powder!” The employee looks over and yells “No fucking whey!”
December 19, 20213 yr On 10.12.2021. at 20:13, Mercuzzio said: Idu dva džankija ulicom i vide natpis: "Servis pumpi i dizni" Kaže jedan: Brate,, znam ko je Dizni... ali ko je Pumpi? srećna porodica 1979, komšijino kuče
December 24, 20213 yr Popular Post Ispricala mi ucenica, 4. razred: Zasto Deda mraz nosi metar sa sobom? Da Merry Christmas Smejem se pola sata
December 25, 20213 yr Popular Post Jednog dana obilazio Džejms Klerk Maksvel neki šoping mol u Kembridžu da uzme neke didža bidže, kad tamo negde kod jednog izloga stoji Majkl Faradej i pomalo konfuzno prebira po telefonskom imeniku. Pridje mu Maksvel i pita ga: Gospodine Faradej, mogu li nekako da vam pomognem? Da, zapravo možda i možeš reče Faradej listajući taj svoj imenik sa kontaktima pa nastavi: Ne mogu sad da ga pronadjem medju kontaktima, da nemaš momče ti možda Avogadrov broj? Igraju Ajnštajn, Njutn i Paskal žmurke. Žmuri Ajnštajn, Paskal se sakrije iza kuće, a Njutn otrči desetak metara, nacrta kvadrat dimenzija metar sa metar i stane u njega. Izbroji Ajnštajn, vidi Njutna i kaže: ”Pu, Njutn!” A Njutn će: "Ne, ne, ne, nisam ja Njutn." Ajnštajn će njemu: ”Njutne, pa to si ti, kako nisi?” A Njutn kaže: "Ne, ne. Njutn po metru kvadratnom je Paskal!"
December 25, 20213 yr Popular Post Jel bilo, ne mogu da nađem: Kako se zove Branko Kockica kad ode da spava? Lego kockica.
December 25, 20213 yr 1 hour ago, Hermetico said: Jel bilo, ne mogu da nađem: Kako se zove Branko Kockica kad ode da spava? Lego kockica. nije brt, prvi put čujemo top je vic e Edited December 25, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
December 26, 20213 yr On 6.11.2007. at 22:26, ordi said: kako se zove branko kockica kad legne da spava?lego kockica. Bio je vec i to skoro, pre samo 14 godina