adam Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 K: Dobar dan, izvolite. C: Jedan čaj sa medom. K: Medo spava. 2 5
shimpu Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 - Ajante, Ajante, zasto su ti tako velike usi? - Da te bolje cujem - Ajante, Ajante, zasto su ti tako velike oci? - Da te bolje vidim - Ajante, Ajante, zasto su ti tako velika usta? - Da ti bolje ispricam vic - Aaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeee 3
Zli Gli Posted December 4, 2021 Posted December 4, 2021 Trči jedan vojnik ulicom i naleti na časnu sestru. Sav zadihan je zamoli:- Izvinite, mogu li se sakriti pod vašu haljinu? Posle ću vam objasniti... Časna sestra pristane.Par minuta kasnije, prilaze joj dva vojna policajca i upitaju je: - Jeste li videli možda jednog vojnika kako trči ovuda?- Otišao je u onom smeru - kaže im ona.Kad su policajci otišli, vojnik se izvuče ispod haljine, zahvali joj se i objasni da se sakrio jer neće u Irak, na front.Ona mu kaže da ga potpuno razume. Vojnik nastavi:- Nadam se da neću biti previše drzak ako kažem da sam opazio da imate divne noge! - Da ti je glava bila malo više gore, osetio bi i par dobrih jaja... Ni ja neću u Irak. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 5 3
Tihajeza Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 To možda za Vijetnam, za Irak ih nisu savatavali. 1 1
Popular Post Mercuzzio Posted December 10, 2021 Popular Post Posted December 10, 2021 Idu dva džankija ulicom i vide natpis: "Servis pumpi i dizni" Kaže jedan: Brate,, znam ko je Dizni... ali ko je Pumpi? 2 20
Ajant23 Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Ušla Bosna u EU i u Strazburu zasedali pet dana da li da daju eksluzivitet državi da tu i tamo ponovo zarati ili da učine nemoguće i dovedu mir u nju. Očaj, bezidejnost, opasna opasnost od presedana sve dok se jedan poslanik nije dosetio da sve ostale države doniraju određenu kvotu prelepih plavuša i presele ih u Bosnu i tako ostvare ljubav i mir. Bilo je mnogo cimanja sa feministkinjama, ali kako je njih malo lakše umiriti nego Bosnu i kako još nisu dobile status države, sve se sprovelo u delo. Pet godina kasnije: Spoiler Izbi rat u Bosni oko toga ko je smešniji u vicu: plavuše ili bosanci... 1
black mirror Posted December 18, 2021 Posted December 18, 2021 prodaje mujo banane i pridje mu zena i kaze: - kakve su vam ove banane? - eto ti tu kabina pa probaj! 3
Fakundo Sava Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 A customer walks up to an employee at GNC. “You won’t believe this, there’s a man over there sticking his penis in a container of protein powder!” The employee looks over and yells “No fucking whey!” 2 4
Sestre Bronte Posted December 19, 2021 Posted December 19, 2021 On 10.12.2021. at 20:13, Mercuzzio said: Idu dva džankija ulicom i vide natpis: "Servis pumpi i dizni" Kaže jedan: Brate,, znam ko je Dizni... ali ko je Pumpi? srećna porodica 1979, komšijino kuče
Popular Post Lord Stef Posted December 24, 2021 Popular Post Posted December 24, 2021 Ispricala mi ucenica, 4. razred: Zasto Deda mraz nosi metar sa sobom? Da Merry Christmas Smejem se pola sata 8 10
Popular Post aram Posted December 25, 2021 Popular Post Posted December 25, 2021 Jednog dana obilazio Džejms Klerk Maksvel neki šoping mol u Kembridžu da uzme neke didža bidže, kad tamo negde kod jednog izloga stoji Majkl Faradej i pomalo konfuzno prebira po telefonskom imeniku. Pridje mu Maksvel i pita ga: Gospodine Faradej, mogu li nekako da vam pomognem? Da, zapravo možda i možeš reče Faradej listajući taj svoj imenik sa kontaktima pa nastavi: Ne mogu sad da ga pronadjem medju kontaktima, da nemaš momče ti možda Avogadrov broj? Igraju Ajnštajn, Njutn i Paskal žmurke. Žmuri Ajnštajn, Paskal se sakrije iza kuće, a Njutn otrči desetak metara, nacrta kvadrat dimenzija metar sa metar i stane u njega. Izbroji Ajnštajn, vidi Njutna i kaže: ”Pu, Njutn!” A Njutn će: "Ne, ne, ne, nisam ja Njutn." Ajnštajn će njemu: ”Njutne, pa to si ti, kako nisi?” A Njutn kaže: "Ne, ne. Njutn po metru kvadratnom je Paskal!" 8 13
Popular Post Hermetico Posted December 25, 2021 Popular Post Posted December 25, 2021 Jel bilo, ne mogu da nađem: Kako se zove Branko Kockica kad ode da spava? Lego kockica. 3 13
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) 1 hour ago, Hermetico said: Jel bilo, ne mogu da nađem: Kako se zove Branko Kockica kad ode da spava? Lego kockica. nije brt, prvi put čujemo top je vic e Edited December 25, 2021 by kud u maglu Simoviću
shimpu Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 On 6.11.2007. at 22:26, ordi said: kako se zove branko kockica kad legne da spava?lego kockica. Bio je vec i to skoro, pre samo 14 godina 1
Hermetico Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Ja sam čuo u školi, nemam de drugde ni da čujem...
Recommended Posts