Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted (edited)

Hvala Djordje :heart:

odose u sitna crevca  :fantom:    jedino Valkira konstrunktivna

Edited by Caligula
Posted

Zapravo se kaže: Dobar vic im "izraslo (mi nesto) na dupe"...

Posted

Evo ja da izvadim stvari, setih se jednog iznimno glupog od pre 100 godina.

Ide zeka sumom i naidje na mazgu. "Ko si ti?" "Ja sam mazga" "A sta je to mazga?" "Pa to znaci da mi je mama magarica a tata konj"

Ide zeka dalje i naidje na vucjaka. "Ko si ti?" "Ja sam vucjak" "A sta to znaci" "Pa to znaci da mi je mama pas a tata vuk"

Ide dalje i naidje na muvu. "Ko si ti?" "Ja sam konjska muva" "...Aj ne seri"

• +1 3
  • Haha 6
Posted

Bila je ona serija starih viceva:

Zašto se svaki dobar vic oseća kao da je indijanac?

Spoiler

Pitaj Kauboja...

Kako se zove mesto puno dobrih viceva?

Spoiler

Senat u Starom Rimu...

Šta svaki dobar vic želi da bude?

Spoiler

Član pretorijanske garde...

Koja je razlika između krave i dobrog vica?

Spoiler

Nikakva, sudeći po onome koji ih tera u krdu...

Itd...

• +1 1
Posted

Bio jedan covek i drzao kafic gde su svakog petka dolazili stand-up komicari. Jednog petka gostovao je komicar po imenu Ajant23. Nakon te veceri, vlasnik kafica je morao da zatvori kafic i posle toga se propio. Zena mu se kazu preudala, deca svud po svetu razbezala

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
1 hour ago, shimpr said:

Bio jedan covek i drzao kafic gde su svakog petka dolazili stand-up komicari. Jednog petka gostovao je komicar po imenu Ajant23. Nakon te veceri, vlasnik kafica je morao da zatvori kafic i posle toga se propio. Zena mu se kazu preudala, deca svud po svetu razbezala

I dalje je krivio majmuna od oca, koji ga je takvog stvorio u toj jednoj jedinoj pozi reči u nizu. Ali, kao kroz pukotinu, svetlost probi tarabu zatvorene kafane jednog dana i kroz polupraznih nula tri od stakla u dugine boje mu se rasu po čelu. Jednog dana ga ljubav poče voditi u prošlosti. Oslobodi se od posledica nelikvidnosti zbog Ajantovih nepopularnih šala. Susretnu se sa ocem majmunom od jedne poze reči u nizu i dođe red na njih ko dve šine jakih od milog humorističko propagandnog programa i pravog angažovanog stendapa i tada shvati da je srećan što mu majmun nikada nije jebao majku koja je bila samo materijalni transfer neprijatnosti, i mišlju uspede da prozre ženu koja ga je ostavila i razbežalu decu kao opsene raštrkane po obroncima fokusa pribranog pogleda, kao kapi duha koje jednom pokuša da izobliči varljiva sila teže i dođe Era Vodolije: onaj gutljaj savršeni kao savršen dim od cigarete nakon koga nastavi da pije i puši kao i obično, ali ovoga puta dovoljno potkovan kapitalom i društveno moćan da enterijer kafane uredi u skladu sa uobičajeno jadnom koliko i lažnom predstavom o balkanskoj provinciji i organizovanjem sedenja kao na svadbi na levo i desno od mlade i mladoženje...

Posted

Praštajte, meni smiješan ovaj obračun titana ppp humora

• +1 2
Posted

Otisao orah crnogorac brodom u ameriku. Zove ga majka i pita ga da li je stigao. A on kaze jesam majko, samo da se iskrcam

• +1 4
  • Haha 3
Posted
9 minutes ago, Caligula said:

Usraste topik

20211119_073548.jpg

• +1 2
Posted
7 minutes ago, Filozof manijak said:

"Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves."

Bill Hicks

"Everytime I hear the slow part of Opiate I imagine the sky breaking away into vortex and all lost souls floatong into the air"

I meni :happy:

Posted

Okupilo se 1000 najdosadnijih ljudi na planeti da se takmice ko je najdosadniji na planeti. Kako ko ispadne, tako mora da napusti prostoriju. Ajant23 na kraju takmicenja pomisli u sebi - svi odose, a ja osta

• Haha 4
Posted

Sreli se Ajant23 i Ahil. Nakon 5 minuta razgovora, Ahil je ispalio strelu u sopstvenu petu

• +1 1
  • Haha 5