Popular Post Filozof manijak Posted October 19, 2021 Popular Post Posted October 19, 2021 Šetala se crvenkapa šumom, i presretne je veliki zli vuk: - gde si pošla, crvenkapo? - u azerbejdžan. - zašto bre u azerbejdžan?!? - pa da vidim baku. 4 9
Alfa Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Vozili se kolima Slovenac, Hrvat, Srbin i Crnogorac. Ko je vozac? Policajac.
Quizmaster Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 - Sine, kako ide onlajn nastava? - Ne znam, ja sam blokirao učiteljicu! 1 1
msv Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 - Šta će ti sekira? - Vam. - Šta "vam"? - Čoveku sa sekirom se obraća sa VI. 1 5
Quizmaster Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 (edited) Kako se zove blesavi epidemiolog koji voli žene s uvećanim grudima? Spoiler SILLYKON Edited October 30, 2021 by Quizmaster 3 2
đorđe geprat Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 bio juče u komšiluku i domaćin mi ispriča: došao električar pa popravi nešto. sačekala ga zna se već kakva domaćica u kućnoj haljini. malkice otkopčanoj. odradio čovek posao reče da je cena 50€ za rad. ova otkopča jedno dugme pa pita jel'može neki dogovor. on odbi, ponovi se to još dva puta sa otkopčavanjem. na kraju, dobi 50€ i pravo u bircuz. tresne 50€ na šank. - daj pivo za sve pare. - čoveče znaš li kol'ko je to piva - neka, kad ne može da yebe, nek piša. ja se kiselo nasmejao, zna komšija da sam električar a cirkam drugo pivo. a i u godinama sam. podjebavao na sitno. 4 5
mlatko Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 bio juče u komšiluku i domaćin mi ispriča: došao električar pa popravi nešto. sačekala ga zna se već kakva domaćica u kućnoj haljini. malkice otkopčanoj. odradio čovek posao reče da je cena 50€ za rad. ova otkopča jedno dugme pa pita jel'može neki dogovor. on odbi, ponovi se to još dva puta sa otkopčavanjem. na kraju, dobi 50€ i pravo u bircuz. tresne 50€ na šank. - daj pivo za sve pare. - čoveče znaš li kol'ko je to piva - neka, kad ne može da yebe, nek piša. ja se kiselo nasmejao, zna komšija da sam električar a cirkam drugo pivo. a i u godinama sam. podjebavao na sitno.Ma pusti komšiju, kakva je komšinica? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
đorđe geprat Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 mo'š misliti kakva je izraubovana seljanka.
SNARC Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Just now, djordje geprat said: mo'š misliti kakva je izraubovana seljanka. Eh, nekad se za ovakve mizogine i provincijalno sovinisticke (valjda se ovako kaze) doskocice banovalo...Srecom, ta su vremena sad iza nas Spoiler 1
Filozof manijak Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Za nekoga grumen uglja. Za nekoga grumen zlata
đorđe geprat Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 12 minutes ago, SNARC said: Eh, nekad se za ovakve mizogine i provincijalno sovinisticke (valjda se ovako kaze) doskocice banovalo...Srecom, ta su vremena sad iza nas Reveal hidden contents na žalost, tako je. sve izgledaju bar 10 godina starije. kuć, ako kuće, bašta, ako sapne i na njivu. kad uđem sede i ćute. jedino kad odem negde sa ženom ima nekog razgovora. nije doskočica, čista zbilja. zato i malo izbijam sa placa. 1
ultra plasticni Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Djordje, sta trazite po tudjim kucama kad znate da vam drugari nisu tu
đorđe geprat Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 (edited) društveni život uz pićence, kupovina provijanta,pomoć u popravci, moba........ Edited November 8, 2021 by djordje geprat
dragance Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 1 hour ago, djordje geprat said: društveni život uz pićence, kupovina provijanta,pomoć u popravci, moba........ “Ajde mala pomogni kolezi, kad s’umoriš slobodno prilezi…”
Recommended Posts