October 15, 20213 yr 1 hour ago, James Marshall said: Najjača upotreba riječi jukstapozicija Nisam nikada čuo za ovu seriju, a izdržao sam 5 minuta ovog videa koliko je nesmešno. Kad sam spazio da je Gdja Keler autor postalo mi je jasnije.
October 15, 20213 yr Nikad nisi cuo niti gledao Otvorena vrata skidaj i gledaj to je jedna od najboljih serija snimljenih kod nas.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
October 16, 20213 yr On 15.10.2021. at 17:22, James Marshall said: Najjača upotreba riječi jukstapozicija
October 18, 20213 yr Popular Post Sedi deda u parku i prilazi mu prostitutka i kaže u šali: - Hajde deda da probaš! - Ne srećo, ne može to deda više! - Ma daj barem probaj! Ulaze u žbunje i deda je zvekne 3X. Kaže zadihana prostituka: - Bože zar niste rekli da ne možete? - A! Ma mogu da jebem, ali ne da platim.
October 18, 20213 yr Popular Post maže piroćanac deci kremtm na leba za užinu. prvom tanko, drugom još tanje. maže sebi treće parče 1 cm debeo namaz - pa što tebi tol’ko tatko - pa tako volim
October 18, 20213 yr Popular Post ...a sada spektakl, premijerno izvođenje vica kojeg sam danas izmislio: Kojom brzinom se kreće automobil Patrijarha Porfirija? Brzinom svetosti.
October 19, 20213 yr Popular Post Baba čita bibliju u Zemunu. Pita je unuk: šta je baba bliži se prijemni