Popular Post JozoMujica Posted September 16, 2021 Popular Post Posted September 16, 2021 Pita mali Piroćanac oca: - Tata, a zašto mi svaki dan jedemo papriku a komšije meso? - Ko gi jebe, što nisu sadili. 5 6
Popular Post banatjanin Posted September 17, 2021 Popular Post Posted September 17, 2021 (edited) Odvezao Piroćanac tatinim golfom devojku na Treći kilometar (mesto u brdu, van grada, gde mladi odlaze kolima da noću uživaju pogledu, jel) Stali, ugasio on auto, gledaju u svetla grada, zvezde sijaju, topla letnja noć... On prebacio pažljivo ruku preko njenog sedišta, pa kaže stidljivo: - Da te pitam nešto... - Pitaj - kaže ona. - A be, glupo mi... - A pitaj be, ne srami se - smeška se ona i uspija. - Ma, jao, be, sram me... - Pa pitaj, sve će može, ne se srami... - Pa dobro, evo... Jel može da podelimo za gorivo? Edited September 17, 2021 by banatjanin 2 1 13
Milosh76 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Kad su pitali Dzordana ko bi pobedio njegova generacija Bullsa ili LA Lakers sa Lebronom, Dzordan kaze "mi sa 5 razlike". Na pitanje zasto bas 5 razlike, Dzordan odgovara "pa ipak imamo oko 60 godina". 2
zorglub Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Kad ste već krenuli s truležom... Kako se na kineskom kaže međed? Lee-Chan
copkillah Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 Razgovaraju dve prijateljice i jedna kaže "Ja kada sam se porađala, morali su da me seku skalpelom da bi beba izašla" a druga joj odgovara "hahahahahaha carski" 1 4
kud u maglu Simoviću Posted September 27, 2021 Posted September 27, 2021 šta kaže betman robinu kad ulaze u betomobil? - robine uđi u auto 1
Quizmaster Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Otišao pevač SARS-a na jednu dobru beogradsku žurku, gde je bilo mnogo zgodnih devojaka. Jedna od njih, lepa u pičku mater, zapade mu za oko i priđe tako on njoj, čak ga je i prepoznala. Posle nekog vremena, već oboje nacugani i zagrejani za seks, krenuše ka slobodnoj sobi, međutim. u poslednji čas njemu se nešto učini sumnjivim i upita devojku: “Je li, koliko imaš godina, ali nemoj da me lažeš? ”. Ona odgovori: “Sedamnaest” i onda joj pevač reče: “E, jebiga... Lutko, ja sam sprečen da se sa tobom krešem”.
Zli Gli Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Ja zbog ovog sars ocekivao neku kovid foru na kraju vica, ovako ne kontam sto je bio sprecen Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Popular Post Caligula Posted October 15, 2021 Popular Post Posted October 15, 2021 (edited) Pa u pitanju je malo izmenjen stih iz njihovog poznatog hita, i tu pripovedac uspeva da napravi delimicno uspesnu jukstapoziciju. edit, kao kada bi Dzeger u slicnoj situaciji, kojih istini za volju nije bilo malo, rekao maloletnici "ne mogu da dobijem satisfakciju" Edited October 15, 2021 by Caligula 3 6 1
Zli Gli Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Jukstapozicija, kako mocna rec, ne znam sta znaci ali uvrsticu je od danas u vokabularSent from my SM-G973F using Tapatalk 6
nenad Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 5 minutes ago, Zli Gli said: Jukstapozicija, kako mocna rec, ne znam sta znaci ali uvrsticu je od danas u vokabular Sent from my SM-G973F using Tapatalk ma to je kauboj izmislio da bi njegovo objasnjenje dobilo na ozbiljnosti.
James Marshall Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Najjača upotreba riječi jukstapozicija
cedo Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 zli ... to ti je isto kao da ti kazes, hipoteticki ... ne mogu s tobom, vozim samo punoletna/stara kola
Caligula Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Ja sam jukstapozijom smuvao gomile ljepotica 3
Recommended Posts