Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Kad su pitali Dzordana ko bi pobedio njegova generacija Bullsa ili LA Lakers sa Lebronom, Dzordan kaze "mi sa 5 razlike".

Na pitanje zasto bas 5 razlike, Dzordan odgovara "pa ipak imamo oko 60 godina".

• +1 2
Posted

Kad ste već krenuli s truležom...

Kako se na kineskom kaže međed?

Lee-Chan

• 2 weeks later...
Posted

Razgovaraju dve prijateljice i jedna kaže "Ja kada sam se porađala, morali su da me seku skalpelom da bi beba izašla" a druga joj odgovara "hahahahahaha carski"

• +1 1
  • Haha 4
Posted

šta kaže betman robinu kad ulaze u betomobil?

- robine uđi u auto

• Haha 1
  • 3 weeks later...
Posted

Otišao pevač SARS-a na jednu dobru beogradsku žurku, gde je bilo mnogo zgodnih devojaka. Jedna od njih, lepa u pičku mater, zapade mu za oko i priđe tako on njoj, čak ga je i prepoznala. Posle nekog vremena, već oboje nacugani i zagrejani za seks, krenuše ka slobodnoj sobi, međutim. u poslednji čas njemu se nešto učini sumnjivim i upita devojku: “Je li, koliko imaš godina, ali nemoj da me lažeš? ”. Ona odgovori: “Sedamnaest” i onda joj pevač reče: “E, jebiga... Lutko, ja sam sprečen da se sa tobom krešem”.

Posted

Ja zbog ovog sars ocekivao neku kovid foru na kraju vica, ovako ne kontam sto je bio sprecen

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Posted

Jukstapozicija, kako mocna rec, ne znam sta znaci ali uvrsticu je od danas u vokabular

• Haha 6
Posted
5 minutes ago, Zli Gli said:

Jukstapozicija, kako mocna rec, ne znam sta znaci ali uvrsticu je od danas u vokabular

ma to je kauboj izmislio da bi njegovo objasnjenje dobilo na ozbiljnosti.

Posted

Najjača upotreba riječi jukstapozicija

Posted

zli ... to ti je isto kao da ti kazes, hipoteticki ... ne mogu s tobom, vozim samo punoletna/stara kola ;)

Posted

Ja sam jukstapozijom smuvao gomile ljepotica

• +1 3