March 26, 20214 yr 24 minutes ago, precog said: gmaz. porasto je, nije vise nejac. pardon. lurkuje li barem, da ga pozdravim?
March 29, 20214 yr Pozvao Piroćanac hotlajn - Alo, jel to hotlajn? Sa druge strane mazni glas: - Jeste dušo, sve ću učiniti za tebe... - E, super, ajd pozovi ti mene.
March 31, 20214 yr - Gde ste pičke? - pitala pičketina. - Gde ste kurčići? - pitala kurčina. - Gde si sada? - pitala pametnica.
April 15, 20214 yr - Hello, I'm here for a job interview. - Great, and do you have experience? - Yes, this is my 20th interview.
April 21, 20213 yr On 31.3.2021. at 3:56, Ajant23 said: - Gde ste pičke? - pitala pičketina. - Gde ste kurčići? - pitala kurčina. - Gde si sada? - pitala pametnica. ne razumem
June 11, 20213 yr Šeta krava kroz voćnjak i vidi drugu kravu na drvetu višnje. - Šta radiš gore bre? - Jedem šljive. - 'Ajde ne lupaj, otkud šljive na višnji? - Ja ponela.
June 11, 20213 yr Hm... Znam drugačiju verziiju, zapravo je vrlo suptilan, mentalitetski i dobar vic, veoma star. Lala na drvetu, prolazi Panta i pita: - Ej, Lalo, šta radiš gore? - Jem trešanja... - Aj ne mlati, otkud trešnje na dudu? - Pa iz štanicle...
June 11, 20213 yr Odličan! Meni se ova moja verzija svidja jer je malo bizar i treba ga ispričati opušteno, kao da je sasvim normalno da se krava popne na drvo a druga da je propituje. I par meni bliskih ljudi pamte taj vic već više od deset godina i prepričavaju ga.