Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

sijecite me posred haltera, ako nadjem dobrovoljca da gotivcu objasni vic :s_d:

Posted
sijecite me posred haltera, ako nadjem dobrovoljca da gotivcu objasni vic :s_d:
Ili se sad vadiš, il' sam ja ispo glup u društvu. Pre će biti ovo drugo. :cry:
Posted
Ili se sad vadiš, il' sam ja ispo glup u društvu. Pre će biti ovo drugo. :cry:
ovakva iskrenost zahtijeva sopstveno presjecanje :s_d: 'oces da budem dobrovoljac ovdje ili na pm-u?
Posted (edited)

Fire at will...

Edited by gotivac
Posted (edited)

dakle, nije dovoljno sto policikacajac to sigurno nece znati napisati, nego je vozac toliko pijan da nije u stanju ni izgovoriti kako trebapsdraga leptinikola,tako me podsjecas na moju baku, koju sam mnogo voljela i koja je uvijek imala neki izvandredan komentar, pogotovo na viceve

Edited by Pikoleta
Posted
siroko gledano, valjda moze na vicove:Nekoliko zadataka iz matematike: 1) Mali Aca ima četiri grama kokaina. Ako 1/8 proda Zeki za 5 evra a 1/4 Goksiju za 10 evra, kolika je ulična vrednost onoga što mu ostaje? 2) Beli dobija 2000 evra za ukradeni BMW, 1000 za ukradeni Golf 5 i još 2500 za Audi A8. Ako ukrade jedan BMW i 2 Golfa 5, koliko Audija treba da mazne da bi imao ukupno 9000 evra? 3) Kiza je dobio 6 godina za ubistvo, a od naručioca je dobio 10 000 evra. Ako njegova žena troši 100 evra mesečno, koliko para će mu ostati kad se izađe iz ćuze? Dodatno pitanje: Koliko vremena će još morati da leži ako ubije gaduru koja mu je potrošila pare? 4) Šomi je ukrao Ganetov Kavasaki. Dok Šomi beži brzinom od 100 km na sat, Gane vadi utoku. Ako mu treba 7 sekundi da izvadi utoku, repetira je i ispali, koliko daleko može da stigne Šone dok ga ovaj ne obori?poz
Ima i peti iz te "serije":5) Ako je ukupan prosek ocena iz hemije u jednom odeljenju 2,00, i ako Đole zvekne nastavnici 3 šamara, za koliko će se povećati prosek ocena na sledećem času?
Posted

Šta radi Džej na terenu za tenis?Igra odbojku.-------------------------------------Šta uradi programer kada se umori u toku sexa?Desni klik na devojku ->Properties ->Always on top ------------------------------------Zašto Zemunac vozi Smart?-Da može da izbaci oba lakta kroz prozore dok vozi.-----------------------------------Pitala učiteljica đake da li znaju šta je to gorila.Javi se mala Persida i kaže : "Jao, ja znam. To je ona velika životinja koja liči na majmuna i hoda na rukama"."Bravo Persido" reče učiteljica, "Još neko?"Javi se Tugomir i kaže :" Ja sam gledao na TV-u, gorila je opasna i živi Africi i jede banane.""Bravo Tugomire, tačno. Još neko?"Javi se mali ciga i kaže :"Ja znam šta je to. Jednom je kod nas nestala struja, onda je mama upalila sveću jer je bio mrak i ona je gorila."

Posted
Pitala učiteljica đake da li znaju šta je to gorila.Javi se mala Persida i kaže : "Jao, ja znam. To je ona velika životinja koja liči na majmuna i hoda na rukama"."Bravo Persido" reče učiteljica, "Još neko?"Javi se Tugomir i kaže :" Ja sam gledao na TV-u, gorila je opasna i živi Africi i jede banane.""Bravo Tugomire, tačno. Još neko?"Javi se mali ciga i kaže :"Ja znam šta je to. Jednom je kod nas nestala struja, onda je mama upalila sveću jer je bio mrak i ona je gorila."
Ima i onajJednog dana u Pericinom razredu učiteljica zada domaći na temu "Samo je jedna mama" I sutradan na času učiteljica prozva Jelenu i pita je šta je napisala - "Jednom sam pala sa bicikla i raskrvarila koleno, došla je moja mama i poljubila me i sve je prestalo. Samo je jedna mama!"Odlično reče učiteljica, a sad ti Marija reci šta si napisala. - "Ja kada sam tužna meni mama napravi kolača i ja opet budem sretna. Samo je jedna mama!"A sada ti Perice- "Jednom mi je mama pravila palačinke i rekla mi da donesem 2 tegle pekmeza iz špajza, ja odem tamo i vidim da ima samo jedna tegla i rekoh - Samo je jedna mama!"a evo i jedan rasističkiNakon smrti došla deca kod Svetog Petra. Prvo na red stigne jedno belo dete, Sveti Petar ga pogleda i kaže- Evo ti krila, pa budi anđeo! Klinac sav sretan odleti. Dođe tako i drugi i ista stvar. - Evo ti krila, pa budi anđeo!Nakon nekog vremena na red dođe i mali crnac. Pogleda ga Sveti Petar i kaže: -Evo ti krila, pa budi šišmiš!
Posted

Pitaju dedu:KAKO TE SLUZI ONA STVAR?A deda odgovara:KAO OMLADINAC. JA MU NADJEM POSAO A ON NECE DA RADI

Posted

Za one koji ne znaju: Dudek je bio simbol dobrocudnog iako ne bas najbistrijeg covjeka iz Hrvatskog Zagorja a Regica upravo suprotnost: ostra na jeziku i bez straha.Dudek, kaj to veliju da tvoja Rega ni bila nevina? Dudek: Kaj ja znam, tetec, neki veliju da je, neki da ni...Dudekova tašta na samrti već treći dan. Dudek ulazi k njoj u hižu i veli: Bakica, dajte se koncentrirat, ne!Išle Barica i Regica u kino i nagnule se prek ograde lože da bolje vide. Regica se guzicom naslonila na rukohvat sjedala pa veli: "Joooj! Barek, mene jebeju!" Veli Barica: "Pa valda buju i mene. Nis badava kartu kupila!"Kopaju Dudek i Regica na polju i vide kako se cestom vozi mečka s švabskim tablicama. Stane gasterbajter pored Regice i pita je za put. Kako Regica počne da mu objašnjava on kaže kako ne čuje dobro pa neka se nagne kroz prozor u auto. Regica se naginje,a gasterbajter zatvori šajbu tako, da uhvati Regicu za vrat. Ide on tada oko mečke pa Regicu dobro izjeba. Dudek sve to promatra pa na kraju kaže:"Peneze za tkva kola nemam, al' takva ču si vrata sigurno kupit!"Kopa Dudek na polju kad pritrči Regica pa se dere: "Oj, Dudek majka mi je vmrla!" A Dudek ništa. Pa Regica opet, da joj majka umrla. I tako on kao ništa ne čuje. Pa Regica po treči put i pita ga kaj da mu je, da ništa ne čuje. Na to če Dudek: "Prvo rad, a onda veselje!"Otišao Dudek na frontu pa prvi put dobije telefonsku vezu kuči i razgovara sa Regicom: "Regica, kak je doma?" "Pa, čuj, dobro!" "A kak su deca'" "Pa, čuj, dobro?" "A kako tašta?" "Pa, čuj, sada je bolje!" "A ti Dudek, kada se ti vračaš doma?" "Pa, čuj, valjda da prvoga!" "Pa, kako misliš to prvoga?" "Pa, dopukovnik nam rekao, da se borimo do zadnjega, znači prvoga se vračamo kuči!"

• 2 weeks later...
Posted

Odlično (pročitati do kraja)

Donkey In The WellOne day a farmer's donkey fell down into a well. The animal cried piteously for hours as the farmer tried to figure out what to do.Finally, he decided the animal was old, and the well needed to be covered up anyway; it just wasn't worth it to retrieve the donkey.He invited all his neighbors to come over and help him. They all grabbed a shovel and began to shovel dirt into the well.At first, the donkey realized what was happening and cried horribly. Then, to everyone's amazement he quieted down.A few shovel loads later, the farmer finally looked down the well. He was astonished at what he saw. With each shovel of dirt that hit his back, the donkey was doing something amazing. He would shake it off and take a step up.As the farmer's neighbors continued to shovel dirt on top of the animal, he would shake it off and take a step up. Pretty soon, everyone was amazed as the donkey stepped up over the edge of the well and happily trotted off!Life is going to shovel dirt on you, all kinds of dirt. The trick to getting out of the well is to shake it off and take a step up. Each of our troubles is a steppingstone. We can get out of the deepest wells just by not stopping, never giving up! Shake it off and take a step up.NOW --------Enough of that crap . . .The donkey later came back and bit the shit out of the farmer who had tried to bury him. The gash from the bite got infected, and the farmer eventually died in agony from septic shock.MORAL FROM TODAY'S LESSON:When you do something wrong and try to cover your ass, it always comes back to bite you.
Posted

Vila rece bracnom paru:-Za uzoran brak od 35 godina, ispunicu vam svakom po jednu zelju.-Zelim putovanje oko sveta sa svojim najdrazim muzicem - rece zena.Vila zamahnu svojim stapicem, i abrakadabra! - dve karte se stvorise u njenoj ruci.Dodje muzevljev red. On razmisli na trenutak i rece:- Ovaj trenutak jeste vrlo romantican, ali prilika kao ova se pruzasamo jednom u zivotu. Dakle, zao mi je, ljubavi, ali moja zeljaje da imam zenu 30 godina mladju od sebe.Zena je bila duboko razocarana ali - zelja je zelja. Vila zamahnustapicem, i abrakadabra! Odjednom muz postade star 90 godina.Pouka: Muskarci su mozda pokvareni, ali Vile su, ipak, zene.

Posted

Ide Crvenkapa šumom kod bake i naiđe na vuka. On je pita:- Crvenkapice, gde si pošla?- Idem kod bake.- A možeš li mi dati adresu tvoje bake?- Mogu, www.baka.sr :lol: