March 15, 20214 yr Popular Post Ne kapiram Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkSkapirao u medjuvremenu
March 23, 20214 yr Došao hemičar u apoteku i kaže: - Daćete mi acetilsalicilnu kiselinu u tabletama od 100 mg, hemijska formula C₉H₈O₄. - Mislite Aspirin? - Ma da, jebo mu ja mater, uvijek zaboravim kako se zove...
March 25, 20214 yr On 8.3.2021. at 14:11, Valkyrie said: Pa još kad bi znao da joj je stari nick bio Crna Sisa samo da pitam starosedelice/oce, moze li neko da se seti kako se zvao onaj topik sa ppp poezijom? mislim da je to bilo ovde, u vreme kad je miralem bio moderator deponije... mada je mozda bio i na tamou? fala unapred.
March 25, 20214 yr ej, hvala ti, al nije to ono na sta sam mislila :( ovo je bila stilski raznovrsna poezija, mislim da je margot briljirala u desetercu...
March 26, 20214 yr 12 hours ago, Aleksija said: samo da pitam starosedelice/oce, moze li neko da se seti kako se zvao onaj topik sa ppp poezijom? mislim da je to bilo ovde, u vreme kad je miralem bio moderator deponije... mada je mozda bio i na tamou? fala unapred.
March 26, 20214 yr ejj, to sam trazila, hvala od sveg srca! sramota kako sam uopste smela da zaboravim ime
March 26, 20214 yr u prvom momentu pomislih, kad je to alfa otvorila tako star topic, kad ono mustang
March 26, 20214 yr 24 minutes ago, cedo said: u prvom momentu pomislih, kad je to alfa otvorila tako star topic, kad ono mustang anđelija
March 26, 20214 yr 8 minutes ago, slepa živana said: anđelija a jbg ... android/ajfon/hristijana/lecic ... ko ce sve pohvatati
March 26, 20214 yr 13 hours ago, Aleksija said: samo da pitam starosedelice/oce, moze li neko da se seti kako se zvao onaj topik sa ppp poezijom? mislim da je to bilo ovde, u vreme kad je miralem bio moderator deponije... mada je mozda bio i na tamou? fala unapred. kolko smesno mi deluje ova recenica jos ako je poezija bila na rusinskom...
March 26, 20214 yr Just now, pbg12345 said: kolko smesno mi deluje ova recenica jos ako je poezija bila na rusinskom... deponija je cvetala dok je guster bio mod, da se ne lazemo.