adam Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 zove pirocanac s prozora dete na rucak - stojce, aj si u kucu da rucas dete odgovara - necu bre, jeo sam kod komsiju pirocanac - leleeeeee, ovo neje dete, ovo je zlato! 6
Filozof manijak Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 - Šta radi Cecin dečko? - Nemam pojma... - Jebe nam kevu!
dragance Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 20 hours ago, pt 2.0 said: (obožavam ruski jezik) Moze li prevod. Razumeo sam svaku desetu rec, ako i toliko
pt 2.0 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 3 minutes ago, dragance said: Moze li prevod. Razumeo sam svaku desetu rec, ako i toliko je l me zezaš? pa imaš titl na srpskom.... 1
dragance Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 2 minutes ago, pt 2.0 said: je l me zezaš? pa imaš titl na srpskom.... Ima titl?? 1
pt 2.0 Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 1 minute ago, dragance said: Odlican vic (kad sam ukljucio titlove) obični ljudi čitaju viceve, draganče ih stvara. 1
kr en Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Za vse moške, ki rešujete križanke, največji tič na 3 črke ni MOJ, ampak NOJ! 2
Milosh76 Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 (edited) Sveštenik iz malog slovenačkog sela je bio veliki ljubitelj ptica i pernatih životinja pa ih je čuvao u kavezu iza crkve. Jednog nedeljnog jutra je pri uobičajenom obilasku živine opazio da mu je nestala najlepša patka, i pošto je znao da je neko ukrao tik pre mise, odlučio je da ispita vernike: Ko ima patku ? Ustali su svi muški. Ne, nisam tako mislio. Da li je ko video patku? Ustale su sve žene. Ne, ne, ni to nisam tako mislio. Da li je neko video patku koja mu ne pripada? Ustalo je polovina žena. Ne, ne i ne. Mislio sam da li je ko video moju patku? Ustali su ministranti, dva mlađa sveštenika i koza. * * *Ma neeeeeeeeeeeeeeeee breeeeeeeeeeeee*, mislio sam da li neko sada drži patku u rukama? Ustala je devojka u zadnjoj klupi i rekla momku do sebe: Lepo sam ti rekla da će videti! Edited January 30, 2021 by Milosh76 1
Recommended Posts