Filozof manijak Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Intervjuisali Moniku Levinski, da prokomentariše izbore i sva dešavanja oko istih u Amerikama: - Ovog puta sam glasala za republikance. Posle demokrata mi je ostao gorak ukus 2
Milosh76 Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Ispred maxija imamo mini pijacu, tri tezge... Vikendom na jednoj od tih tezgi meso i jaja prodaje bog marketinga lično. Današnji dijalog: Mušterija (sumnjičavo): Kakvo ti je ovo meso? Bog marketinga: Deci ga dajem! Mušterija: Spakuj mi sve to što ti je ostalo.Kradeno sa tvitera
pibe Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Razgovaraju gluv i glup. Gluv: Koliko je 5 + 3? Glup: 9 Gluv: Na kurcu te nosam.
Popular Post adam Posted December 16, 2020 Popular Post Posted December 16, 2020 staju na semaforu ferari i dacia. pita majstor i dacije ovog u ferariju - je li care, valja li sta to tvoje auto? kaze baja iz ferarija - cuj, valja li! ferari je kralj automobila. spoj vrhunskog inzenjerstva i dizajna. nema bolje. kaze ovaj iz dacije - ne znam druze, nesto ga slabo narod kupuje.... 7 4
Popular Post banatjanin Posted December 28, 2020 Popular Post Posted December 28, 2020 (edited) Došao gastos iz Beča u Prokuplje i ode da se šiša. - Odakle ste? - pita ga brica. - Rodom odavde, a žuvim u Beču već 20 godina. Došao malo svoje da obiđem... - A koliko košta šišanje tamo? - Kako gde, ali tako, oko 50 evra... - Pa, ne mogu da verujem! Isto kao kod nas! Edited December 28, 2020 by banatjanin 3 8
Zli Gli Posted December 30, 2020 Posted December 30, 2020 Stoji žena na mostu u nameri da skoči i ubije se. Nailazi beskučnik i pita je: - Vi nameravate da skočite?- Da, što?- Pa mogu li da vas pojebem pre nego što skočite?- Neeee, kaže žena zabezeknuta.- Nema veze, čekam vas onda dole.Sent from my SM-G973F using Tapatalk 4
pariah Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Srbi kažu: "kad je bal, nek je bal". Leskovčani kažu: "kad jebal, nek jebal". a Satanisti: "kad je baal, nek je baal!"
precog Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 znaci leskovcani i satanisti nisu srbi. srbi nit su leskovcani, nit satanisti. leskovcani nisu satanisti, a ni srbi. ko su onda satanisti?
Baldrick S. Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 (edited) Pripada na dve teme ali da ne flejmujem us-a temu What's the difference between the US Capitol and Mordor? Spoiler One does not simply walk into Mordor Edited January 8, 2021 by Zlurad 3
jorma shparga Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 6 hours ago, Filozof manijak said: Bugari +1 i to iz Bosilegrad!
Recommended Posts