November 17, 20204 yr Intervjuisali Moniku Levinski, da prokomentariše izbore i sva dešavanja oko istih u Amerikama: - Ovog puta sam glasala za republikance. Posle demokrata mi je ostao gorak ukus
December 5, 20204 yr Ispred maxija imamo mini pijacu, tri tezge... Vikendom na jednoj od tih tezgi meso i jaja prodaje bog marketinga lično. Današnji dijalog: Mušterija (sumnjičavo): Kakvo ti je ovo meso? Bog marketinga: Deci ga dajem! Mušterija: Spakuj mi sve to što ti je ostalo.Kradeno sa tvitera
December 11, 20204 yr Razgovaraju gluv i glup. Gluv: Koliko je 5 + 3? Glup: 9 Gluv: Na kurcu te nosam.
December 16, 20204 yr Popular Post staju na semaforu ferari i dacia. pita majstor i dacije ovog u ferariju - je li care, valja li sta to tvoje auto? kaze baja iz ferarija - cuj, valja li! ferari je kralj automobila. spoj vrhunskog inzenjerstva i dizajna. nema bolje. kaze ovaj iz dacije - ne znam druze, nesto ga slabo narod kupuje....
December 28, 20204 yr Popular Post Došao gastos iz Beča u Prokuplje i ode da se šiša. - Odakle ste? - pita ga brica. - Rodom odavde, a žuvim u Beču već 20 godina. Došao malo svoje da obiđem... - A koliko košta šišanje tamo? - Kako gde, ali tako, oko 50 evra... - Pa, ne mogu da verujem! Isto kao kod nas! Edited December 28, 20204 yr by banatjanin
December 30, 20204 yr Stoji žena na mostu u nameri da skoči i ubije se. Nailazi beskučnik i pita je: - Vi nameravate da skočite?- Da, što?- Pa mogu li da vas pojebem pre nego što skočite?- Neeee, kaže žena zabezeknuta.- Nema veze, čekam vas onda dole.Sent from my SM-G973F using Tapatalk
January 8, 20214 yr Srbi kažu: "kad je bal, nek je bal". Leskovčani kažu: "kad jebal, nek jebal". a Satanisti: "kad je baal, nek je baal!"
January 8, 20214 yr znaci leskovcani i satanisti nisu srbi. srbi nit su leskovcani, nit satanisti. leskovcani nisu satanisti, a ni srbi. ko su onda satanisti?
January 8, 20214 yr Pripada na dve teme ali da ne flejmujem us-a temu What's the difference between the US Capitol and Mordor? Spoiler One does not simply walk into Mordor Edited January 8, 20214 yr by Zlurad