May 10, 20195 yr 20 hours ago, Filozof manijak said: Zašto se nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "O" (SlobO, MišO, JovO, BožO...) Da im ne bi pukle žvale To završavanje na "o" je valjda karakteristika ijekavice, a kod Semberaca i naturalizovanih Sarajlija im sam primetio da ako je "A" drugo slovo u reči, ono prelazi u dugo "O". Savo postaje Soovo, Drago Droogo itd. Takođe ne mali broj puta sam čuo tvrdo "Š" koje bačvani i banaćani rabe, dok u Sremu jok.
May 10, 20195 yr 20 hours ago, Filozof manijak said: Zašto se nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "O" (SlobO, MišO, JovO, BožO...) Da im ne bi pukle žvale To završavanje na "o" je valjda karakteristika ijekavice, a kod Semberaca i naturalizovanih Sarajlija im sam primetio da ako je "A" drugo slovo u reči, ono prelazi u dugo "O". Savo postaje Soovo, Drago Droogo itd. Takođe ne mali broj puta sam čuo tvrdo "Š" koje bačvani i banaćani rabe, dok u Sremu jok.
May 10, 20195 yr Пита Св. Петар Шешеља:- Где желиш ићи, у пакао или рај?Каже Шешељ: - Вај.Каже Св. Петар: - Because I wanna know
May 10, 20195 yr 12 hours ago, Filozof manijak said: Пита Св. Петар Шешеља:- Где желиш ићи, у пакао или рај?Каже Шешељ: - Вај.Каже Св. Петар: - Because I wanna know
May 11, 20195 yr On 10.5.2019. at 12:24, Filozof manijak said: Пита Св. Петар Шешеља:- Где желиш ићи, у пакао или рај?Каже Шешељ: - Вај.Каже Св. Петар: - Because I wanna know Odličan...
July 4, 20195 yr ide tip ulicom i jede kfc iz kutije. oglodje batak i baci kost na ulicu. gospodja iza njega reaguje - sram vas bilo, kako mozete da bacate otpatke na ulicu! nije od patke gospodjo, od kokoske.