James Marshall Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 12 hours ago, pbg12345 said: otkud hase? zar on nije otisao? ovo izgleda neki Bosanci na privremenom radu u Dalmaciji
Cane Vukic Prebranac Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Најгоре ми је кад неко напише Хаса, Хуса, Суља и Муја
MiddleClass Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 +1 Muski nadimci koji zavrsavaju na "A" su tako gej! Sloba, Miša, Jova...
Filozof manijak Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Zašto se nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "O" (SlobO, MišO, JovO, BožO...) Da im ne bi pukle žvale
Tpojka Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 33 minutes ago, Filozof manijak said: nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "E" (HasE, HusE, RadE...) +1
rooney Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 Dvojica mladih UCK odlucili da postave zasedu za policijska kola. Cekaju li cekaju i kola se ne pojavljaju kad ce jedan, Bashkim, brinem se bre! Sto Bekime? Pa da im se nije nesto desilo!
nenad Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: savo sto kaze dragan torbica, kod nas je sava zensko ime.
Caligula Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 29 minutes ago, rooney said: Dvojica mladih UCK odlucili da postave zasedu za policijska kola. Cekaju li cekaju i kola se ne pojavljaju kad ce jedan, Bashkim, brinem se bre! Sto Bekime? Pa da im se nije nesto desilo! To je prvo bio bosanski sa pocetka devedesetih
levi Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 80-tih bio u zabavniku sa dve škotske porodice zahvaćene krvnom osvetom
čekmeže Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 35 minutes ago, nenad said: sto kaze dragan torbica, kod nas je sava zensko ime. Što kaže Đorđe Čvarkov, kod nas je Sava muško ime, a Savo je Bosanac.
Ajant23 Posted May 9, 2019 Posted May 9, 2019 57 minutes ago, Caligula said: To je prvo bio bosanski sa pocetka devedesetih Humor će ti ostati doživotno zahvalan zbog čestih ovakvih intervencija na ovom topiku... Što bi se reklo, činiš mu poslednje dane, podnošljivijim...
Desmond Bojčinski Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 19 hours ago, Filozof manijak said: Zašto se nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "O" (SlobO, MišO, JovO, BožO...) Da im ne bi pukle žvale To završavanje na "o" je valjda karakteristika ijekavice, a kod Semberaca i naturalizovanih Sarajlija im sam primetio da ako je "A" drugo slovo u reči, ono prelazi u dugo "O". Savo postaje Soovo, Drago Droogo itd. Takođe ne mali broj puta sam čuo tvrdo "Š" koje bačvani i banaćani rabe, dok u Sremu jok.
Desmond Bojčinski Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 19 hours ago, Filozof manijak said: Zašto se nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "O" (SlobO, MišO, JovO, BožO...) Da im ne bi pukle žvale To završavanje na "o" je valjda karakteristika ijekavice, a kod Semberaca i naturalizovanih Sarajlija im sam primetio da ako je "A" drugo slovo u reči, ono prelazi u dugo "O". Savo postaje Soovo, Drago Droogo itd. Takođe ne mali broj puta sam čuo tvrdo "Š" koje bačvani i banaćani rabe, dok u Sremu jok.
Desmond Bojčinski Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 20 hours ago, Filozof manijak said: Zašto se nominativi ličnih muških imena uBosni završavaju na "O" (SlobO, MišO, JovO, BožO...) Da im ne bi pukle žvale To završavanje na "o" je valjda karakteristika ijekavice, a kod Semberaca i naturalizovanih Sarajlija im sam primetio da ako je "A" drugo slovo u reči, ono prelazi u dugo "O". Savo postaje Soovo, Drago Droogo itd. Takođe ne mali broj puta sam čuo tvrdo "Š" koje bačvani i banaćani rabe, dok u Sremu jok.
Recommended Posts