Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted

Dođe sin kod keve i pita:- Mama, mama šta je to tranvestit?- Ne znam sine, eno ti tata u sobi, idi pitaj nju.

Posted

Zašto gluvonem drka levom?Desnom uzdiše? :ph34r:

Posted

Hodaju Mujo i Fata hroz šumu. Pada mrak, Fata malo nervozna, stalno se osvrće.- " šta je, bona?"- " Mujo, mene strah."- " Od čega?"- " Ja se bojim da'š ti mene silovat."- " Ama, bona Fato, ja sam pošten čo'ek, imam ženu, djecu ..."Fata se malo umiri, ali za par minuta opet:- " Mujo, mene opet strah."- " Ne boj se Fato, ja i tvoj Haso smo najbolji jarani, zajedno smo u škole išli, zajedno u vojsku, zajedno smo cijeli život ...."Fata se umiri, ali za nekoliko minuta se osvrne, pa šapnu:- " Mujo, 'aj ti mene siluj, pa da se ja više ne bojim !!!

Posted

- Tata, taaaata, kupi mi Barselonin dres!!!- Važi sine, samo mi reci hoćeš li dres iz garniture kada igraju kod kuće, kada igraju u gostima ili iz garniture za sudije? ;)

Posted

Pitali Muju sta misli o krstu iznad Mostara.Mujo: To je veliki plus za nas grad....

Posted

Dolazak Bajdena:Ne gledaj kroz pendžer shebaće te rendžer ili neki bajaiz tog ef bi aja.

Posted (edited)

dolazi zeka kod zmije i kaze- e zmijo batice izvini sto sam te juce zezao sto nemas noge- ma kul zeko oprostono ti je- stvarno????!!!! e bas si legenda !!! daj ruku!

Edited by sherman
Posted

Crnogorka blajva Crnogorcu pola sata i njemu se ne diže.Blajva mu sat vremena i dalje mu se ne diže.-Đevojko, jel se tebi ovo i ranije dešavalo?

Posted

Koja je razlika izmedju Lade i Lade Sport?

Lada Sport ima tenisku lopticu na kuki.

Posted

a zasto nemci nose brkove? .......... prodali im turci modu.

Posted

Kako se zove kad epileptičari prave žurku?Pena-party :ph34r:

Posted

Kako se Zemunac brani kad ga napadne krokodil?-Znači nemoj brate La Costa, znamo se kad si bio mali. . .

Posted
post-131-1244027484.jpg(Al još je bolji kad se ispriča u živo)poz
Posted
post-131-1244027484.jpg
:lol: :lol: Aaaaa, koja fora. I opet ih je Srbin zajeb'o!