Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Caligula said:

Ova šala ima pečat milenijalsa. U praistoriji je najveci strah bio da te tresne grom ili iscepa tigar, u srednjem veku ljudi su se plasili da ih kmet ne rastrgne konjima, osamdesetih su se ljudi plasili otkaza i gubitka posla, danas se milenijalsi plase prazne baterije - bas zato sto su svesni tezine strahova ranog covecanstva, oni u svojoj šaljivoj aroganciji prave neverovatno poredjenje e da bi istakli svoju kulnost i boljenje kurca za sve - njih plasi jedino nemogucnost sherovanja i influensinga, makar i na kratki period.

Ova šala je zapravo napravljena ne da izazove smeh, čak ni da nasmeje milenijalski brk, naprotiv. Na ovu šalu se pravilno reaguje tako što se posle slušanja skrene pogled u stranu u smislu primio k znanju, nije loše, ali nije se sa time šaliti.

Inače objašnjenje ovog vitza mora da bude ovako bledo jer je i vitz bled, milenijalski, kul.

A kako bi bilo da malo odmoris od foruma i bilo kakve komunikacije sa spoljnim svetom? Prijace i svetu i tebi, jamcim ti i dobar za to stojim.

Posted

Tebi nije pomoglo :(  ti si posle pauze jos vise naprso.

dobar vic, btw. Inace i ja bi tebi dao savet, ali mislim da je na vise nivoa pogresno davati savet nekome ko ga nije trazio. A sad troskoci, ispasa i ostalo.

Posted

Boga mi ja svako malo skrećem pogled u stranu i onda bezizražajno piljim. I tako u krug. Tako dakle izgleda luđenje uživo. 

• 2 weeks later...
Posted

Odavno nije Kaligula prepricao neki vic... :fantom:

Posted

Kad nema materijala™

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Q. How many Mexicans does it take to change a light bulb?
A. Just Juan.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, Caligula said:

,ne kapiram

just one (uan)

Posted
On 18.8.2018. at 19:47, Caligula said:

Ovo je bilo nesto interno Rose :D

otkud znam. vidim da te cimaju za prepricavanje... :D

Posted

klinac pita babu: