Caligula Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 4 minutes ago, ToniAdams said: nekontam :( Mala zavrzlama u baratanju tajmingom - od doktora se ocekuje da daje savet, a savet se uglavnom odnosi na situaciju u perfektu (smanjite alkohol koji ste npr do juce svaki dan pili, unostite vise vlakana jer ih do sada niste unosili etc)... na taj nacin citaoc vica je zavaran jer je mislio da doktor daje savet za radnju u perfektu, medjutim radnja je u prezent kontinjuz tens, i to otkrvamo u sledecoj doktorovoj recenici. E tu se desava komicni obrt jer citalac vica shvati da je masturbiranje radnja u trajanju, odnosno da tip ladno silji stojka (samara budalu, podmazuje kolac, gladi acu) za vreme pregleda sto je bizarnija situacija od bilo koje pesme Doris Bizetic ili performansa Marine A. Genijalno je sto se stvar odvija bas kod urologa te je varka kompletna, ne postoji pozvaniji strucnjak (sem ev. psihologa) koji moze da u perfektu daje savete o masturbaciji. Cak sam se i ja upecao, te sam sekund kasnije poprskao monitor kafom iz kafomata. 1
Caligula Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Pa ovo je klasicni jukstapoz, cudi me da ne kontas :(
slepa živana Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 isti princip je upotrebljen u onom vicu kad deda priča unuku kako je ulovio jelena pa poentira rečenicom - usro sam se.
kud u maglu Simoviću Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 ova strana kida kaubojac jesi razišljao o karijeri stand up komičara koji objašnjava viceve?
Desmond Bojčinski Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kaubojac jesi razišljao o karijeri sajd kika stend ap komičara? Dobra fora
Milogled Bluff Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ova strana kida kaubojac jesi razišljao o karijeri stand up komičara koji objašnjava viceve? Zelis da ga ubijes gladju? Ti si zao covek :(
Caligula Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 zasto, bas dobro objasnjavam viceve, ljudi se posle smeju (sem Tonija)
namenski Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 (edited) 2 hours ago, Caligula said: zasto, bas dobro objasnjavam viceve, ljudi se posle smeju (sem Tonija) To da, samo po nekad znas da preteras, uzivis se previse, taj rad, i: 3 hours ago, Caligula said: ...poprskao monitor... Edited July 12, 2018 by namenski
čekmeže Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Kako se zove Crnogorac koji igra za Brazil? Avetinjo.
Čutura Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 ;gledaju cale i debeli sin utakmicu kad neko pozvoni na vrata; ;cale: idi vidi ko je ;debeli sin: necu, mrzi me ;cale: ajde bre debeli :debeli sin: necu bre :cale: ajde bre necu ja valjda da ustajem, ja sam te napravio ;debeli sin: aaal si me napraaaavio....
Recommended Posts