December 6, 20177 yr gleda piroćanac dnevnik sa decom i ide prilog iz haga o samoubistvu praljaka - lele deco utepaše deda mraza, neće biti paketića
December 15, 20177 yr Ulazi lik u kafanu i narucuje tri rakije. Konobar pita: Izvinite, nije moje da se mesam, ali cisto iz radoznalosti, zasto tri rakije kad ste sami? A, pa jedna je za mene, druga za kuma, a treca za pobratima. I tako lik narucuje i cepa po tri rakije do fajronta. Posle mesec dana, dolazi isti lik opet u tu kafanu i narucuje dve rakije. Konobar pita: Izvinite, mozda sam opet indiskretan, ali da se nije slucajno nesto desilo kumu ili pobratimu? Ma jok, oni su zivi i zdravi, nego sam ja prestao da pijem.
December 19, 20177 yr Debeli Bosanac kod Amidzica u emisiji, nije mnogo dosao do izrazaja pored Ognjena i silnih estradnih majstora i starleta ali dobar je ipak, zna covek
December 20, 20177 yr 8 hours ago, Zli Gli said: Debeli Bosanac kod Amidzica u emisiji, nije mnogo dosao do izrazaja pored Ognjena i silnih estradnih majstora i starleta ali dobar je ipak, zna covek Nisam razumeo ovaj vic.
December 20, 20177 yr Baš sam to hteo da kažem, al da ne ispadnem glup u društvu.Sent from my x600 using Tapatalk