koksy Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 meni to isto najsmešnije. a i pijanac, generalno.
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2017 Posted December 6, 2017 gleda piroćanac dnevnik sa decom i ide prilog iz haga o samoubistvu praljaka - lele deco utepaše deda mraza, neće biti paketića
Milogled Bluff Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Ulazi lik u kafanu i narucuje tri rakije. Konobar pita: Izvinite, nije moje da se mesam, ali cisto iz radoznalosti, zasto tri rakije kad ste sami? A, pa jedna je za mene, druga za kuma, a treca za pobratima. I tako lik narucuje i cepa po tri rakije do fajronta. Posle mesec dana, dolazi isti lik opet u tu kafanu i narucuje dve rakije. Konobar pita: Izvinite, mozda sam opet indiskretan, ali da se nije slucajno nesto desilo kumu ili pobratimu? Ma jok, oni su zivi i zdravi, nego sam ja prestao da pijem.
Milogled Bluff Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Hoces da kazes da ja nisam u stanju da smislim dobar vic?!
mlatko Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Hoces da kazes da ja nisam u stanju da smislim dobar vic?!Smesan si...
MiddleClass Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Meni je smijesno sto u Srbiji kumu zovu pobratimom.
Zli Gli Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Debeli Bosanac kod Amidzica u emisiji, nije mnogo dosao do izrazaja pored Ognjena i silnih estradnih majstora i starleta ali dobar je ipak, zna covek
Tresko Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 8 hours ago, Zli Gli said: Debeli Bosanac kod Amidzica u emisiji, nije mnogo dosao do izrazaja pored Ognjena i silnih estradnih majstora i starleta ali dobar je ipak, zna covek Nisam razumeo ovaj vic.
El Guapo Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Baš sam to hteo da kažem, al da ne ispadnem glup u društvu.Sent from my x600 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 polumenti petarda raznela prste šaku? ne bre, dadi
Recommended Posts