Jump to content

Featured Replies

Vic bi bio još uspeliji da je propraćen vrcavim grafom i malim strukovnim pojmovnikom...

10 hours ago, Quizmaster said:

Posvađala se dva matematičara, pa jedan od njih reče: "Marš u 9,42 čke materine".

a?

Tri Pi = 3 x 3,14 = 9,42

Eksplozivna nadogradnja doskočice 3,14čka, rađena u najboljoj tradiciji igrokaza Johanna Ludwiga Tiecka, koje je Hegel obožavao...

Edited by Ajant23

ma to ok, nego gde matematičari da psuju

U tome i jeste fora, u vicu se ismevaju isključivo matemačari koji psuju. Izrugivati se matematčaru koji ne psuje bi bilo degutantno, ali podsmevati se matematičaru koji psuje potrebno je i društvu i takvom...

1 minute ago, Ajant23 said:

U tome i jeste fora, u vicu se ismevaju isključivo matemačari koji psuju. Izrugivati se matematčaru koji ne psuje bi bilo degutantno, ali podsmevati se matematičaru koji psuje potrebno je i društvu i takvom...

ima smisla

Pa, ne bi bilo smešno da nema...

On 10/25/2017 at 11:59 AM, Miralem said:

znao sam da si glup, ali da si koksy...

došo da pogledam vicove unazad dva meseca i naletim na ovo.

iskido se.

Ovde kvalitetniji komentari od samog vica :rolleyes:

Sedi lik u kafani i preparira se od alkohola kao zivotnija. Otkuca SMS drugaru: "Brate, evo me u kafani, napio sam se kao stoka, ne znam kako cu kuci, ajde molim te dodji kolima po mene." I dugar, sta ce, ode po njega, ubaci ga u kola, odveze gajbi, smesti u krevet i ode kuci, Tek sto je stigao, stize mu SMS: "E brate, ne moras da dolazis, uspeo sam da se dovucem do kuce nekako."

jako smesan vic

Ko kaze da je vic?!

+ 1 

Ja sam to doživeo...:fantom:

6 minutes ago, Milogled Bluff said:

Ko kaze da je vic?!

Toni.

kaže.

da je vic.

Edited by koksy

meni je smešno što pijanac ovako pedantno piše sms