November 30, 20177 yr Vic bi bio još uspeliji da je propraćen vrcavim grafom i malim strukovnim pojmovnikom...
November 30, 20177 yr 10 hours ago, Quizmaster said: Posvađala se dva matematičara, pa jedan od njih reče: "Marš u 9,42 čke materine". a?
November 30, 20177 yr Tri Pi = 3 x 3,14 = 9,42 Eksplozivna nadogradnja doskočice 3,14čka, rađena u najboljoj tradiciji igrokaza Johanna Ludwiga Tiecka, koje je Hegel obožavao... Edited November 30, 20177 yr by Ajant23
November 30, 20177 yr U tome i jeste fora, u vicu se ismevaju isključivo matemačari koji psuju. Izrugivati se matematčaru koji ne psuje bi bilo degutantno, ali podsmevati se matematičaru koji psuje potrebno je i društvu i takvom...
November 30, 20177 yr 1 minute ago, Ajant23 said: U tome i jeste fora, u vicu se ismevaju isključivo matemačari koji psuju. Izrugivati se matematčaru koji ne psuje bi bilo degutantno, ali podsmevati se matematičaru koji psuje potrebno je i društvu i takvom... ima smisla
December 3, 20177 yr On 10/25/2017 at 11:59 AM, Miralem said: znao sam da si glup, ali da si koksy... došo da pogledam vicove unazad dva meseca i naletim na ovo. iskido se.
December 5, 20177 yr Sedi lik u kafani i preparira se od alkohola kao zivotnija. Otkuca SMS drugaru: "Brate, evo me u kafani, napio sam se kao stoka, ne znam kako cu kuci, ajde molim te dodji kolima po mene." I dugar, sta ce, ode po njega, ubaci ga u kola, odveze gajbi, smesti u krevet i ode kuci, Tek sto je stigao, stize mu SMS: "E brate, ne moras da dolazis, uspeo sam da se dovucem do kuce nekako."
December 5, 20177 yr 6 minutes ago, Milogled Bluff said: Ko kaze da je vic?! Toni. kaže. da je vic. Edited December 5, 20177 yr by koksy