fikret selimbašić Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Dobar Dobar, dobar Ima i onaj kad preduzeće iz Srbije od neke bosanske firme u nardžbi traži da im roba bude dostavljena po Jusu, onda im ovi odgovore da je Jusa bolestan i da će dostaviti po Hasu.
kud u maglu Simoviću Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 kako matematičar prilazi devojci deci mala
James Marshall Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Meni bi to prije bilo kako alkos prilazi ribi (kelnerici) :D
kud u maglu Simoviću Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) Više nije smešan +1 :( e al reko ajd na staru slavu mada bi po izgledu rekao da su ovo stariji snimci Edited November 20, 2017 by kud u maglu Simoviću
maheem Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 A nešto mi se namešta previše ko da radi po ugovoru
Shan Jan Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 (edited) Zasto muskarci vole devojke u invalidskim kolicima? zato sto su uvek doterane Edited November 22, 2017 by Shan Jan
aram Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Došla novinarka kod najstarijeg čoveka u selu da napravi intervju i prvo ga pita: "Vi ste stari, sigurno ste imali mnogo srećnih događaja u životu! Koji vam je najsrećniji?" Starac malo misli... "Jednom mi se izgubila najlepša ovca, ja i celo selo tražili smo je 7 dana i 7 noći, kad smo je našli bili smo tako srećni da smo je svi naguzili!"Novinarka će na to malo zbunjena: "Zapravo sam mislila na više duhovni događaj." "Pa dobro", reče starac, "jednom mi se izgubila najlepša krava, ja i celo selo tražili smo je 7 dana i 7 noći, kad smo je našli bili smo tako srećni da smo je svi naguzili!" Novinarka sva očajna vuče zadnju kartu: "A koji vam je najtužniji događaj u životu?" "Pa tako, jednom sam se ja izgubio..."
Moća Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Kako opisati životni put Čede Jovanovića u jednoj rečenici? Od igle do lokomotive.
Quizmaster Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Posvađala se dva matematičara, pa jedan od njih reče: "Marš u 9,42 čke materine".
Recommended Posts