November 15, 20177 yr Dobar Dobar, dobar Ima i onaj kad preduzeće iz Srbije od neke bosanske firme u nardžbi traži da im roba bude dostavljena po Jusu, onda im ovi odgovore da je Jusa bolestan i da će dostaviti po Hasu.
November 20, 20177 yr Više nije smešan +1 :( e al reko ajd na staru slavu mada bi po izgledu rekao da su ovo stariji snimci Edited November 20, 20177 yr by kud u maglu Simoviću
November 22, 20177 yr Zasto muskarci vole devojke u invalidskim kolicima? zato sto su uvek doterane Edited November 22, 20177 yr by Shan Jan
November 28, 20177 yr Došla novinarka kod najstarijeg čoveka u selu da napravi intervju i prvo ga pita: "Vi ste stari, sigurno ste imali mnogo srećnih događaja u životu! Koji vam je najsrećniji?" Starac malo misli... "Jednom mi se izgubila najlepša ovca, ja i celo selo tražili smo je 7 dana i 7 noći, kad smo je našli bili smo tako srećni da smo je svi naguzili!"Novinarka će na to malo zbunjena: "Zapravo sam mislila na više duhovni događaj." "Pa dobro", reče starac, "jednom mi se izgubila najlepša krava, ja i celo selo tražili smo je 7 dana i 7 noći, kad smo je našli bili smo tako srećni da smo je svi naguzili!" Novinarka sva očajna vuče zadnju kartu: "A koji vam je najtužniji događaj u životu?" "Pa tako, jednom sam se ja izgubio..."
November 29, 20177 yr Kako opisati životni put Čede Jovanovića u jednoj rečenici? Od igle do lokomotive.
November 29, 20177 yr Posvađala se dva matematičara, pa jedan od njih reče: "Marš u 9,42 čke materine".