Lancia Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 sta kaze balon premijeru kad ga preduva? pucicu pederu!
Redrooster Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 sta kaze balon premijeru kad ga preduva? pucicu pederu! Valda je preCednik?
mlatko Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Sad mu kaze: pr(ece)dnuo je peder ali svaka cast vucicu sto je za samo par zaprata...
Redrooster Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Stariji par leži u krevetu. Muž pospan, kunja, a ženi do romantike. Ona: - "Kad si mi se još udvarao, držao si me za ruku u krevetu..." On se okrene, za sekund je uhvati za ruku i pokušava konacno zaspati. Za par sekundi opet ona: - "Onda si me poljubio..." Muž opet okrene, poljubi je u lice i okrene se natrag. Za pola minute ona: - "Onda si mi grickao vrat..." On ljutito odgrne cebe i skoci na noge. Ona: - "Kuda ideš?" On: - "Po zube!"....
Milogled Bluff Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 (edited) Evo jedan glup za Lanciju, po njegovoj meri. Pricaju dva kockara i jedan pita: - Je li, sto si prestao da igras poker sa onim kolegom? - Ma idi, pa zar bi ti igrao sa nekim ko se ne kupa, za vreme partije prdi i podriguje, pusi neku najsmrdljiviju krdzu i duva ti dim u lice, redovno vara, a kad izgubi urla, psuje, baca karte unaokolo i nikad ne plati dug? - Svasta, pa naravno da ne bih. - E pa nece ni on... Edited October 24, 2017 by Milogled Bluff
Lancia Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 daj neki dobar za nas ostale, pusti glupog Lanciu.
Miralem Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 kladila se dva mucavca dal mogu da kupe cigarete bez mucanja. i podje prvi, udje u prodavnicu i kaze prodavacici: -bond! -dugi ili krakti? -k...k....k......kurvo!
Milogled Bluff Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Istinita prica: jedan lik iz osnovne sto je mucao dosao na trafiku da kupi Marlboro. I kaze dajte mi Ma-Ma-Ma... ma dajte mi Kent!
Miralem Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 -kako se zoves? -ve...ve...ve...vesna --pitao sam te za ime, a ne za web stranicu
Recommended Posts