October 16, 20177 yr Sad mu kaze: pr(ece)dnuo je peder ali svaka cast vucicu sto je za samo par zaprata...
October 22, 20177 yr Stariji par leži u krevetu. Muž pospan, kunja, a ženi do romantike. Ona: - "Kad si mi se još udvarao, držao si me za ruku u krevetu..." On se okrene, za sekund je uhvati za ruku i pokušava konacno zaspati. Za par sekundi opet ona: - "Onda si me poljubio..." Muž opet okrene, poljubi je u lice i okrene se natrag. Za pola minute ona: - "Onda si mi grickao vrat..." On ljutito odgrne cebe i skoci na noge. Ona: - "Kuda ideš?" On: - "Po zube!"....
October 24, 20177 yr Evo jedan glup za Lanciju, po njegovoj meri. Pricaju dva kockara i jedan pita: - Je li, sto si prestao da igras poker sa onim kolegom? - Ma idi, pa zar bi ti igrao sa nekim ko se ne kupa, za vreme partije prdi i podriguje, pusi neku najsmrdljiviju krdzu i duva ti dim u lice, redovno vara, a kad izgubi urla, psuje, baca karte unaokolo i nikad ne plati dug? - Svasta, pa naravno da ne bih. - E pa nece ni on... Edited October 24, 20177 yr by Milogled Bluff
October 24, 20177 yr kladila se dva mucavca dal mogu da kupe cigarete bez mucanja. i podje prvi, udje u prodavnicu i kaze prodavacici: -bond! -dugi ili krakti? -k...k....k......kurvo!
October 25, 20177 yr Istinita prica: jedan lik iz osnovne sto je mucao dosao na trafiku da kupi Marlboro. I kaze dajte mi Ma-Ma-Ma... ma dajte mi Kent!
October 25, 20177 yr -kako se zoves? -ve...ve...ve...vesna --pitao sam te za ime, a ne za web stranicu