September 28, 20177 yr Smiješan zvuči šmekerski, a smešan pederski. Dajte nešto teže... Ovo je vec smesno
September 28, 20177 yr Jer bilo ono kako se zove Makedonac koji voli krofne? Makedonuts. Pravi krofne, Šapiću :(
September 29, 20177 yr družili se momci na gajbi uz glasnu muziku i zvoni neko na vratima - ko je - policija - ali mi smo zvali kurve - e a nas je zvao komšija - e idite da vas jebe ko vas je zvao
September 29, 20177 yr Mojim se vicevima ne smeje niko, ali me to ne sprecava da ih kacim i dalje ajd neki koji znaš...
September 29, 20177 yr Evo ustvari jednog politicki akorektnog. Dolazi mali Ciga kuci i kaze: - Cale, znas sta mi se sad desilo? Prisao mi neki covek na ulici i ponudio mi patike ako mu popusim! - Koje bre patike?! - Pa evo ove.
September 29, 20177 yr Evo ustvari jednog politicki akorektnog. Dolazi mali Ciga kuci i kaze: - Cale, znas sta mi se sad desilo? Prisao mi neki covek na ulici i ponudio mi patike ako mu popusim! - Koje bre patike?! - Pa evo ove. gugl translejt je smesniji: Un poco Ciga llega a casa y dice: - Cale, ¿sabes qué me pasó ahora? Tengo un chico en la calle y me ofreció las zapatillas si lo dejo salir! - ¿Qué zapatos de la raza? - Bueno, aquí está esto.
September 29, 20177 yr Slavila neka baka 90 rodjendan. Skupila se mnogobrojna familija deca,unuci,praunuci i ostali. Baka i sve pogleda i pocne glasno da se smeje. Ostali ukucunani se pogledase pokusavajuci da skontaju o cemu se radi... Kad slavljenica prozbori... Da ja ne rasirih noge niko od vas ne bi bio ovde :)