Jump to content
IGNORED

Vicovi

Vesna

Recommended Posts

Posted (edited)

Sede dva ortaka u kafani i piju. Kaze jedan, "e, ajde da platis pivo ako ujedem svoje oko". Pristane ovaj, prvi izvadi stakleno oko i zagrize ga. Nista, ovaj mu plati pivo.

Pita prvi ponovo, "e, ajde platis jos jedno pivo ako ujedem drugo oko". Gleda ga ovaj, zna da nije slep, znaci drugo oko je pravo i pristane. Prvi izvadi vestacku vilicu iz usta i ugize kapke drugog oka. Popizdi ovaj drugi, sta ce, zajebao ga, plati i drugo pivo.

Kaze prvi, "e, ajde evo sansa da se povadis, kladimo se u pivo da mogu sad usred kafane da izvadim kitu, popisam te celog a da ti ostanes suv". Gleda ovaj, pristane, izvadi prvi kitu, popisa ga celog na sred kafane, ovaj mokar, cedi se sve sa njega, kaze "pa sta je sad bilo?"

"Pa nista, fer je da i ti zaradis jedno ... "

Edited by JozoMujica
Posted
- What was the last thing Kurt Cobain say to Courtney Love?

- Hole's gonna be real big!

Posted

:kupila zena (euro) loto tiket:

-Ako dobijem na lotou, kupicu bundu!

-A ako ne dobijes?!

-Kupices mi je ti....

Darling like this!  :lolol:

Posted (edited)

Sede dva ortaka u kafani i piju. Kaze jedan, "e, ajde da platis pivo ako ujedem svoje oko". Pristane ovaj, prvi izvadi stakleno oko i zagrize ga. Nista, ovaj mu plati pivo.

Pita prvi ponovo, "e, ajde platis jos jedno pivo ako ujedem drugo oko". Gleda ga ovaj, zna da nije slep, znaci drugo oko je pravo i pristane. Prvi izvadi vestacku vilicu iz usta i ugize kapke drugog oka. Popizdi ovaj drugi, sta ce, zajebao ga, plati i drugo pivo.

Kaze prvi, "e, ajde evo sansa da se povadis, kladimo se u pivo da mogu sad usred kafane da izvadim kitu, popisam te celog a da ti ostanes suv". Gleda ovaj, pristane, izvadi prvi kitu, popisa ga celog na sred kafane, ovaj mokar, cedi se sve sa njega, kaze "pa sta je sad bilo?"

"Pa nista, fer je da i ti zaradis jedno ... "

interesantno, za ovo znam kao za anegdotu vezanu za Kumančane i Melenčane (Kumane i Melenci, dva susedna sela koja imaju jednu zajedničku železničku stanicu) koji su zimi čekali voz u staničnj zgradi. voz kasni, njima hladno i dosadno, pričaju, zadevaju se... među Melenčanima je bio jedan što je galamio, pravio se važan i jeo govna generalno, pa ga onda jedan Kumančan isprovocira da se opklade, kao u tvom vicu prvi i drugi put - da će se ujesti za jedno, pa za drugo oko, a treći put da će mu se ispišati u džep a da mu ne pokvasi pantalone. i ovaj pristane. kad se Kumančan ispišao, a Melenčan ostao mokar i natopljen na debelom minusu, samo mu je rekao: U, izvini, zajeb'o sam se...

i to znam za tu priču jedno cirka 30 godina i uvek kao anegdotu koju sam naveo. očigledno je počela da živi kao vic

Edited by banatjanin
Posted

Mislim da bilo nešto slično i u desperadosu, a teško da je rodrigez svraćao u melence

Posted

Ko zna... E, a kako je Pupin odneo šore u Ameriku pa post'o bejzbol? A? :-D

Posted

Bore se covek i medved u sumi. Medved otkine coveku desnu ruku a covek levom vadi noz i kaze medvedu "Moram da te ubijem levom rukom, nema mi druge"

Posted

Izlazi Luj XVI na giljotinu i sve u konfuziji pa mu prilazi dzelat i pita ga:"Sta ti je, nesto si mi pogubljen?"

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

šta rade veš mašine u limi?

peru

Posted

Jer bilo ono kako se zove Makedonac koji voli krofne?

Makedonuts.

Posted

Jer bilo ono kako se zove Makedonac koji voli krofne?

Makedonuts.

Ja iz ovoga ne vidim da voli krofne, osim da ih pravi  :fantom:

Posted (edited)

Ili da je krejzi Makedo....  :fantom:

edit: jezička adoumica na jengleskom: jel se piše "donut" ili "doughnut""

Edited by Filozof manijak