Redrooster Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Alo, jel to policija? • Jeste, izvolite! • Ja nazvao da mi ispričate neki vic? • Gospodine, ovde se radi, nemamo mi vremena za viceve! • Hahahaha, odličan, svaka čast! Pozdrav!
Tpojka Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Mujo naučio da gleda na (pun) sat. - Mujo, kol'ko je sati? (10:50) - Još se ništa ne zna.
pt 2.0 Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Na prijemnom šalteru u ludari. - Vi ste...? - Nikola Tesla. - Onaj naučnik? - Ne. Aerodrom. (glup, al ja umrem od smeha svaki put)
Redrooster Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Komsika tvoj tatko je lopov! Aaaa znam za stos, ukrao zvao zvezde i stavio ih u moje oci... Kakve zvezde kakvi bakraci. Doso bos, a otiso sa moje papuce.
Redoran Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Na prijemnom šalteru u ludari. - Vi ste...? - Nikola Tesla. - Onaj naučnik? - Ne. Aerodrom. (glup, al ja umrem od smeha svaki put) Preveo hanumi na engleski, isprevijala se od smeha
Svarog Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ima verzija tog vica na makedonskom samo sto predugo traje... - Vi ste? - Aleksandar Makedonski. - Vojskovodja? - Ne. - Aerodrom? - Ne. - Autoput? - Ne. I tako...
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Odigrao Draža Mihajlović tiket na kladionici, i padne na samo jednu utakmicu. Ide ulicom, nervozan, kad vidje na drugoj strani ulice Ota fon Bizmarka i Krisa Pola, idu ka kladionici. Poče da maše tiketom ka njima, i povika im: -OTO, POLE, OTO, POLE, PADO' RAVNE GORE!
Redrooster Posted July 31, 2017 Posted July 31, 2017 Otisla jedna zena kod kardiologa na kontrolu. Kaze joj doktor: Prema vasim najnovijim nalazima treba hitno uraditi operaciju srca... Prvi slobodan termin je 1.marta 2023. U 8 sati... Zar ne moze ranije?- zakuka zena... Moze u pola osam...
kud u maglu Simoviću Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Došao Leo Mesi u Hrvatsku, i zaposli se u pekari Stipe Mesića. Kaže mu Stipe: -LEO, MESI! -STIPE, MESIĆU!
čekmeže Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Šta je povratak u budućnost? Kad Crnogorac ne uspe u zvezdi ili partizanu. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 poslednje isusove reči crnogorcima - ne radite ništ dokse ja ne vratim!
nisam ja Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Mašina rođendanska partija. Neko zvoni, meda otvara. Niko drugi do drug TITO. - Vi ste Mašin...? - Bravar.
Redrooster Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Razgovaraju dve babe... Prva: Sinoc ulazim u zgradu,mrak,uhvati me silovatelj!!! Druga: Uzas! Prva: To je i on rekao...
Recommended Posts