July 2, 20177 yr Alo, jel to policija? • Jeste, izvolite! • Ja nazvao da mi ispričate neki vic? • Gospodine, ovde se radi, nemamo mi vremena za viceve! • Hahahaha, odličan, svaka čast! Pozdrav!
July 2, 20177 yr Mujo naučio da gleda na (pun) sat. - Mujo, kol'ko je sati? (10:50) - Još se ništa ne zna.
July 2, 20177 yr Na prijemnom šalteru u ludari. - Vi ste...? - Nikola Tesla. - Onaj naučnik? - Ne. Aerodrom. (glup, al ja umrem od smeha svaki put)
July 8, 20177 yr Komsika tvoj tatko je lopov! Aaaa znam za stos, ukrao zvao zvezde i stavio ih u moje oci... Kakve zvezde kakvi bakraci. Doso bos, a otiso sa moje papuce.
July 8, 20177 yr Na prijemnom šalteru u ludari. - Vi ste...? - Nikola Tesla. - Onaj naučnik? - Ne. Aerodrom. (glup, al ja umrem od smeha svaki put) Preveo hanumi na engleski, isprevijala se od smeha
July 8, 20177 yr Ima verzija tog vica na makedonskom samo sto predugo traje... - Vi ste? - Aleksandar Makedonski. - Vojskovodja? - Ne. - Aerodrom? - Ne. - Autoput? - Ne. I tako...
July 30, 20177 yr Odigrao Draža Mihajlović tiket na kladionici, i padne na samo jednu utakmicu. Ide ulicom, nervozan, kad vidje na drugoj strani ulice Ota fon Bizmarka i Krisa Pola, idu ka kladionici. Poče da maše tiketom ka njima, i povika im: -OTO, POLE, OTO, POLE, PADO' RAVNE GORE!
July 31, 20177 yr Otisla jedna zena kod kardiologa na kontrolu. Kaze joj doktor: Prema vasim najnovijim nalazima treba hitno uraditi operaciju srca... Prvi slobodan termin je 1.marta 2023. U 8 sati... Zar ne moze ranije?- zakuka zena... Moze u pola osam...
August 1, 20177 yr Došao Leo Mesi u Hrvatsku, i zaposli se u pekari Stipe Mesića. Kaže mu Stipe: -LEO, MESI! -STIPE, MESIĆU!
August 12, 20177 yr Mašina rođendanska partija. Neko zvoni, meda otvara. Niko drugi do drug TITO. - Vi ste Mašin...? - Bravar.
August 12, 20177 yr Razgovaraju dve babe... Prva: Sinoc ulazim u zgradu,mrak,uhvati me silovatelj!!! Druga: Uzas! Prva: To je i on rekao...