Šumejker-Levi 9 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Aha, zar nije super. To ti je kad žensko istovremeno ima i dobar guz i dobru butku.
halloween Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Samo predlog - mogao bi koristiti malo primereniji recnik u obracanju koleginicama sa foruma.
Reaktor Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 - "Da li neko iz vaše porodice pati od psihičkih bolesti?" - "Ne doktore, svi poprilično uživaju u tome!"
slepa živana Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 (edited) vicevi za penzionere iz magazina "penzija" učitelj ulazi u razred i odmah počinje da ispituje: - ti, dole u ćošku, ponovi šta smo učili prošli put. - pa, znate, ne sećam se... - zar nisi ponovio lekciju? - nisam... sinoć sam igrao karte s prijateljima, malo više se popilo, došao sam kući tek nekad ujutro. - kako te nije stid! tako znači! šta ti uopšte radiš u školi? - zvali su me iz direktorovog kabineta... došao sam da popravim radijator. Edited May 23, 2015 by slepa živana
adam Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 kakao se zove baba-sera koja cisti i muski i zenski vc? biserka
Bujodrag Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Zatekao ćale sina s muškarcem u krvetu. -Sine, pa ti si peder?! -Nisam peder, tata, ja sam princeza.
slepa živana Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 jel ovo vučić ispričao na konferenciji za štampu?
ToniAdams Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 niksicanin muva budvanku - a, lijepo si gradjena! - a hvala, to mi je od plivanja! - a sto nijesi glavu malo pOkvasila?
Recommended Posts