belch Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 pa nije mi smešno kad neko ženu nazove mesom pa čak ni ako je to severina vučković, makar i u vicu. if that makes me sajberka, so be it.
MiddleClass Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Seve je kvalitetan komad mesa i to je kompliment. Sigurno necu tako zvati ruzne zene ili one koje nemaju dobru figuru. Svakoj po zasluzi!
MiddleClass Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Za bajato meso ili skupljača bakra? Ako je ovo drugo, nije frka, Keba nije Ciganin tako da nije uvredljivo. Keba i Dzej bili nominovani za nekakvi zlatni kombajn i Keba osvojio. Dzej mu cestitao sa - bitno je da nagrada ide u ciganske ruke. Ovaj se smrtno uvrijedio! :( Edited May 7, 2015 by MiddleClass
kud u maglu Simoviću Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Seve je kvalitetan komad mesa i to je kompliment. kremenadlica
levi Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Zašto bi vicevi imali imunitet "na ovom forumu", da ne sme da se kaže kad je neki sranje? Nije dovoljna samo nekorektnost, mora da ima još nešto. Neko je bilo zaludan pa je definisao, verovatno vasilije. Mora da ima neki štos, neki preokret, da bi bilo smešno. Silovanje stereotipa koje je samo sebi svrha nije nikakav štos
ToniAdams Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Seve je kvalitetan komad mesa i to je kompliment. Sigurno necu tako zvati ruzne zene ili one koje nemaju dobru figuru. Svakoj po zasluzi! +1 krtina bajo.
Sestre Bronte Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Zašto bi vicevi imali imunitet "na ovom forumu", da ne sme da se kaže kad je neki sranje? nije to pametno, nikada ne možeš da znaš odakle je vic, svako kaže što sam čuo dobar vic, a skoro niko nikad e smislio sam dobar vic, što znači da su vicevi vanzemaljskog porekla, a sa njima se nije zajebavati btw stereotip je važan deo vica
FERNOUX H Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 pa dobro, prihvatiću da ćeš me zvati sajberkom jer se gadim na seksističke i rasističke viceve kao što ćeš ti prihvatiti da te smatram prostačinom jer su ti seksizam i rasizam smešni. pa nije mi smešno kad neko ženu nazove mesom pa čak ni ako je to severina vučković, makar i u vicu. if that makes me sajberka, so be it. A sta bilo koga na forumu briga koga ti smatras prostacinom, ili sta tebi nije smesno? Mislim, mozes da pises to "nije smesno" koliko hoces, ali ne znam sta mislis da ces time postici?
copkillah Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Zašto bi vicevi imali imunitet "na ovom forumu", da ne sme da se kaže kad je neki sranje? Nije dovoljna samo nekorektnost, mora da ima još nešto. Neko je bilo zaludan pa je definisao, verovatno vasilije. Mora da ima neki štos, neki preokret, da bi bilo smešno. Silovanje stereotipa koje je samo sebi svrha nije nikakav štos neš jebat
belch Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Ovo je topik o vicevima, ja pricam o vicevima, prijavite moderaciji ako smatrate da krsim pravila, u odricnom odjeb u troskocima od mene molim Edited May 7, 2015 by belch
Аврам Гојић Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 A sta bilo koga na forumu briga koga ti smatras prostacinom, ili sta tebi nije smesno? Mislim, mozes da pises to "nije smesno" koliko hoces, ali ne znam sta mislis da ces time postici? A evo ga i staaaari forumski revolucionar, uvek spreman da odbrani vecinu od pomahnitale manjine.
Recommended Posts