copkillah Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 političkoj korektnosti nema mesta u humoru, bio to humor očajnog ili vrhunskog kvaliteta tako da bih rekao da si malo zalutala sa tim primedbama na ovoj temi
belch Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 that's like, your opinion. možda su takvi vicevi zalutali na ovom forumu
copkillah Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 "ovom" forumu? šta, ovaj forum je nešto kao jako posebno i prosvećeno? Mislim okej, ako želiš da budeš forumska sajber vanderlast za pitanja humora, ja to ne mogu da ti branim, ali ne možeš i da očekuješ da će moralisanje da ti prođe bez reakcija. Zaista ne znam, možda te pali taj crkveni fazon zgražavanja i holier-than-thou stava, ali tome nije mesto na ovom forumu.
Аврам Гојић Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 "ovom" forumu? šta, ovaj forum je nešto kao jako posebno i prosvećeno? Mislim okej, ako želiš da budeš forumska sajber vanderlast za pitanja humora, ja to ne mogu da ti branim, ali ne možeš i da očekuješ da će moralisanje da ti prođe bez reakcija. Zaista ne znam, možda te pali taj crkveni fazon zgražavanja i holier-than-thou stava, ali tome nije mesto na ovom forumu. Samo predlog - mogao bi koristiti malo primereniji recnik u obracanju koleginicama sa foruma.
copkillah Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ako ju je to uvredilo, ja se izvinjavam, nije mi bila namera. No, siguran sam da to ume i sama da kaže, bez drvenih advokata.
Аврам Гојић Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ako ju je to uvredilo, ja se izvinjavam, nije mi bila namera. No, siguran sam da to ume i sama da kaže, bez drvenih advokata. Fair enough.
Milogled Bluff Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 ja sam za to da se osnuje neka forumska komisija za ocenu politicke korektnosti i dopustenosti humora +1
MiddleClass Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Je suis bakar! Edited May 7, 2015 by MiddleClass
belch Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 "ovom" forumu? šta, ovaj forum je nešto kao jako posebno i prosvećeno? Mislim okej, ako želiš da budeš forumska sajber vanderlast za pitanja humora, ja to ne mogu da ti branim, ali ne možeš i da očekuješ da će moralisanje da ti prođe bez reakcija. Zaista ne znam, možda te pali taj crkveni fazon zgražavanja i holier-than-thou stava, ali tome nije mesto na ovom forumu. pa dobro, prihvatiću da ćeš me zvati sajberkom jer se gadim na seksističke i rasističke viceve kao što ćeš ti prihvatiti da te smatram prostačinom jer su ti seksizam i rasizam smešni.
copkillah Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 pa nije da ne vučeš na sajberku kada sve shvataš bukvalno i spinuješ da su mi rasizam i seksizam smešni zato što mi je smešna fora na račun, pazi sada: Severine i Kebe! Dve javne ličnosti koje su za svaki primer ali slobodno baci taj kamen, pošto sam apsolutno siguran da se nikad u životu nisi nasmejala na neki vic o plavušama, Muji i Hasi, Crnogorcima, Piroćancima, Škotlanđanima..
Recommended Posts