Goranz Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Meni se vise svidja french na nogama...nesto sam eksperimentisao i evo kako je ispalo.
*edited by mod Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Od tad se trudim da ih održavam, mada ponovo imam periode kad su skroz izgriženi...Mi smo navijaci Partizana to im je prirodno stanje :(
le petit nicolas Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 za suvu kozu ruku meni je ultimate solution bila nemacka krema linola urea. ima je u nasim apotekama, relativno je skupa i treba obratiti paznju na rok trajanja. naime, pakovanje je prilicno veliko a krema se ne trosi bas brzo. ove nase apotekarske lopuze uvoze kreme kojima rok trajanja brzo istice jer su jevtinije, a nama ih - normAlno - prodaju po sveCkim cenama.poz
morgana Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 lpn, jel ima i kupka linola urea? cini mi se da sam nekoc koristila nesto sto se tako zvalo, a sto blagotvorno djeluje na suvu kozu tijela
Nicol Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Meni se vise svidja french na nogama...nesto sam eksperimentisao i evo kako je ispalo.šteta što si ovakvu pedikuru upropastija sandalama od prije 4 sezone.
le petit nicolas Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 2morganaja sam koristila samo kremu, ali se secam da je bilo cetiri-pet raznih proizvoda - pitala me apotekarka sta hocu inace lu je medikament, cini mi se da nije za redovnu negu. ili mozda jeste svojevremeno sam imala higijenicarski napad pa sam udesila ruke nekim sredstvom za sanitarije. inace imam suvu kozu. pa se to perutalo, uzas. i tad sam se srela sa lu. od tad smo zajedno bar dva-tri puta nedeljno, narocito zimi.poz
Goranz Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 šteta što si ovakvu pedikuru upropastija sandalama od prije 4 sezone.Sta da se radi kad sam sandalonostalgicar...ta sezona ostavlja neizbrisiv trag u srcima svakog pravog ljubitelja sandala .
apotekarica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 news feed za OPI ljubiteljke: izbacili novi limited edition povodom dodele Oskara - a nazivi: No autographs, please; Call my M-Agent-A; I've "RED" the script; Season's screenings; Pretty at the premiere; I'd like to thank; My big break; Hollywood blond; Who are you wearing; Have you seen my limo? itd. :)
morgana Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 blesavija imena i od tigi proizvoda za njegu kose :D
Linda Lee Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Sad na sajtu videh i njihovu (novu ?) India collection. :wub:A imena su: I'm india Mood for Love, ElePhantastic Pink, Black Cherry Chutney, Keys to My Karma, MonSooneror Later, Moon Over Mumbai, Yoga-ta Get this Blue!, Get Me to the Taj on Time, Curry Up Don't Be Late!, Charmed by a Snake, Lunch at the Delhi & Royal Rajah Ruby .
pcelica Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 samo da se registrujem kao opi ljubiteljica. sve ste bile u pravu najbolji je. fala na prosvetljenju -_-
apotekarica Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 (edited) OPI ljubiteljke, a posebno Linda Lee, paznja - izasla je nova kolekcija pod nazivom India, nazivi nikad bolji:I'm india Mood for Love; ElePhantastic Pink; Black Cherry Chutney; Keys to My Karma; MonSooner or Later; Moon Over Mumbai; Yoga-ta Get this Blue!; Get Me to the Taj on Time; Curry Up Don't Be Late!; Charmed by a Snake; Lunch at the Delhi i moj favorit --->Royal Rajah Ruby Edited February 25, 2008 by apotekarica
St.Anger Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 E ajd da i ja pitam nešto Prošle godine u proleće bio sam na višednevnom hikingu - trekkingu - planinarenju i predpostavljam kad sam se spuštao zadnji dan verovatno mi je noga klizila po gojzerici (slabo pritegnuo pertle) i natukao sam nokat palca na nozi (inače gojzerice su mi odgovarajuće veličine)- pocrneo je, a tokom leta požutio i otpao čitavu jesen/zimu je trebalo da izraste novi i evo sad je tek situacija vraćena u pređašnje stanje - možete da zamislite kako je to odvratno izgledalo Zašto je toliko vremene trebalo da nokat ponovo izraste ?Sve su prilike da opet krećem na duge višednevne ture pa se bojim da će mi se desiti isto - kako da sprečim da nokat opet otpadne ?Čitao sam negde da ga treba probušiti odozgo odmah kad pocrni i da to pomaže ?
dranata Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Ako ti je nokat ponovo izrastao normalan, budi i više nego srećan. Kada jednom otpadne, najčešće je vrlo podložan ponovnom otpadanju. Takvo je moje iskustvo...
Linda Lee Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 OPI ljubiteljke, a posebno Linda Lee, paznja - izasla je nova kolekcija pod nazivom India, nazivi nikad bolji:I'm india Mood for Love; ElePhantastic Pink; Black Cherry Chutney; Keys to My Karma; MonSooner or Later; Moon Over Mumbai; Yoga-ta Get this Blue!; Get Me to the Taj on Time; Curry Up Don't Be Late!; Charmed by a Snake; Lunch at the Delhi i moj favorit --->Royal Rajah Ruby Vid'la i izwubovala dva posta iznad ovog tvog. I meni je Royal Rajah Ruby favorit. A prasica sam i nikako da odem do onog tržnog centra da vidim šta imaju od OPI lakova.
Recommended Posts