zlotvorčica Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Gde si ga našao? Da turim na tviter, možda se neko odazove.
Bujodrag Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 zaspao i smiro se konacno, znam da spemujem :3 oprosticete mi ove izlive Spamuj, spamuj. Samo nastavi, pratimo. Ja sam izfejzbučario i kontaktirao koga mogu, ali niko mi se još nije javio sa nečim konkretnim.
morgana Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) Usvoji gaaa! Misonja mali Kako ces da ga zoves ako bude tvoj? Edited March 14, 2017 by morgana
Notorious Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Usvoji gaaa! Misonja mali Kako ces da ga zoves ako bude tvoj? I ja navijam da ostane kod njega. Pošto je mačak Trocki, imam par ideja za kučeće ime :D
kurjak92 Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 macak je je uglavnom u dvoristu, a i imam dva odvojena sprataAl da, imao je ljubomorno hejt izraz kad nas je video :D
mustang Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 (edited) svaka cast na delu kurjak :) daj mu i neku igracku plisanu ili nesto da mu bude kod tela da se ne oseca usamljeni :). a pocece da jede kada se povrati od soka. good luck :) mogli bi neki samozivi sa ppp da caste kurjaka sa neophodnim stvarima za psa i hranom :) Edited March 14, 2017 by mustang
kurjak92 Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Ponudili su se vec dobri ljudi, stim sto ja vec vodim tu bitku sa mojima da ga zadrzimo tako da je za sad sve neizvesno i na tom planu
Recommended Posts