Jump to content

Nashi StreLci

Featured Replies

Majstor! :)

Ne znam da li je bilo već... ako jeste, ne obraćajte pažnju... :lol::lol:
Ovde se bolje vidi sta je uradio.

Car :Hail:

Kladio bih se da nijedan sadasnji prvotimac Zvezde u 10 pokusaja ne bi uspeo da zabije gol. Kladio bih se takodje da bi bilo nekih pokusaja koji bi isli na drugu stranu.

:Hail:

majstor:ziga:

Kladio bih se da nijedan sadasnji prvotimac Zvezde u 10 pokusaja ne bi uspeo da zabije gol. Kladio bih se takodje da bi bilo nekih pokusaja koji bi isli na drugu stranu.
direktno u cipelama kada im lopta dodje u onakom luku spoljnim felsom - 3 dana da pokusavaju nece uspjeti

@deepsU pravu si, na tom snimku se puno bolje vidi majstorstvo. Jbg, kad sam tražio snimak, ovog nije bilo... :P U osnovi, udarac je majstorstvo, ali meni lično je najupečatljivija izjava na kraju :lol: :lol:

Kladio bih se da nijedan sadasnji prvotimac Zvezde klubova lige sampiona u 10 pokusaja ne bi uspeo da zabije gol. Kladio bih se takodje da bi bilo nekih pokusaja koji bi isli na drugu stranu.
:thumbsup:

Bio je opsajd ^_^ i :ziga: treba da mu se klanja

banujte borrisa.

Grenoble [1 - 2] Nancy53' [1 - 0] D. LjubojaFT Servette [1 - 2] Kriens40' [0 - 1] G. Karanovic 41' [1 - 1] M.A. Jose 64' [1 - 2] G. KaranovicKaranović je igrao za švajcarsku u-21. Ima i naše državljanstvo.

Edited by degenije

Zarko Lazetic za Rhodos.

Lazovic za PSV

trisovic zabio™ sahtaru