Jump to content

Nashi StreLci

Featured Replies

Janković za Đenovu (petom)

• 2 weeks later...

Dramani za Kuban.Rade Novković za Luch.

Sikimic za Amkar

Parker 2 komada za Juznu Afriku

Edited by Delija67

Feindouno 2 komada za pobjedu reprezentacije :pera:

• 4 weeks later...

Milan Dudic za Salcburg

rukom?

Zlatko Juzunovic za Austriju (V)

Grasshoppers [3 - 1] Sion10' [0 - 1] G. ObradovicFC Moscow [4 - 1] Kuban Krasnodar 71' [3 - 1] B. KrunicTomsk [4 - 0] Khimki 67' [4 - 0] A. RadosavljevicAmkar Perm [1 - 1] Lokomotiv Moscow 62' [1 - 0] P. SikimicZhetysu Taldykorgan [2 - 1] Kazakhmys12' [1 - 0] D. Belic

Edited by degenije

Grasshoppers [3 - 1] Sion10' [0 - 1] G. ObradovicFC Moscow [4 - 1] Kuban Krasnodar 71' [3 - 1] B. KrunicTomsk [4 - 0] Khimki 67' [4 - 0] A. RadosavljevicAmkar Perm [1 - 1] Lokomotiv Moscow 62' [1 - 0] P. SikimicZhetysu Taldykorgan [2 - 1] Kazakhmys12' [1 - 0] D. Belic
Goga Obradović? Jel ovo neka zajebancija?
Goga Obradović? Jel ovo neka zajebancija?
Goga daje golove u kontinuitetu. Danas sam se prekrstio na 0:1 za Sion, posto sam igrao na Grashopers.Ovo iznenadjenje koje si ti doziveo, meni se dogodilo pre nekoliko sezona, kad sam shvatio da nije fudbalski umro.Kad se setim Tumbinih objasnjenja, kako Goga radi ono sto "mozda nije vidljivo oku obicnog navijaca"...
kako Goga radi ono sto "mozda nije vidljivo oku obicnog navijaca"...
ja, kao obični navijač, sam video kako promašuje tri stopostotne šanse protiv lazia u rimu angry.gif

ti si ostrašćeni navijač -_-

Kad se setim Tumbinih objasnjenja, kako Goga radi ono sto "mozda nije vidljivo oku obicnog navijaca"...
To šta je on radio, i na osnovu čega je igrao, i nije trebalo da bude vidljivo bilo čijem oku. cool.gif

Zoran Bambi za Mancester