November 15, 200816 yr Nije strelac ali je nas. Mislim da je vest vredna pomena: Branislav Ivanovic debitovao u prvenstvenoj utakmici Celzija (protiv V.B.A) svih 90+ min. Nije se isticao ni dobrom ni losom igrom, a mislim da je u tome i nastojao - da se ne pokusava da se istakne da ne bi ispao eki belaj zbog kojeg bi se pokajao i Skolarija iznervirao. Uspeo je da zaradi zuti karton zbog ne bas potrebnog faula s ledja, sto mu je glavni minus sto se mene tice. Nemam utisak da je mnogo brz niti mnogo skocan; ponekad je imao muke sa brzim i korpulentnijim igracem u duelu 1-na-1. Medjutim, mozda ja ocekujem da u svakom Srbinu u Premijersipu vidim Nemanju Vidica. Ivanovic izgleda nije taj kalibar. Nadam se da je solidan i da ce kada se oslobodi debitantskih pundravaca igrati cesce i imati znacajniju ulogu u Celziju. (Uzgred, Celzi je smazao V.B.A. sa laganih 3-0 jos u prvom poluvremenu).
November 17, 200816 yr Kako mislis debitovao....pa odigrao je vec protiv Aston Vile takodje u tandemu sa Terijem i cuvao je Kerjua...i to je ljudski odigrao,a imao je i jednu sansu glavom posle prekida....cini mi se da je odigrao i jos jednu pored ove
November 17, 200816 yr Toti Majstor said: Kako mislis debitovao....pa odigrao je vec protiv Aston Vile takodje u tandemu sa Terijem i cuvao je Kerjua...i to je ljudski odigrao,a imao je i jednu sansu glavom posle prekida....cini mi se da je odigrao i jos jednu pored oveE, nisam znao za Vilu. Neka mu je alal. Hvala na ispravci.
November 22, 200816 yr danko lazovicjel moze negde da se vidi gojkov gol? Edited November 22, 200816 yr by kojot
November 23, 200816 yr Marko Markovski za grcku Kallithea-u (druga grcka liga) Sad znamo gde se ovaj 'partizanov biser' skrasio.edit: Dao jos jedan. Edited November 23, 200816 yr by Bane5