Delija67 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Branko Boskovic za RapidMilan Jovanovic (al ne onaj nas) za Univerzitateu
kokota Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Darko Kovacevic gol za pobedu u derbiju protiv PAOK-a..
Dimitrije Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Za Novljanina: Odgledah danas Hamburger-Herta. Ovaj sa avatara je imao asistenciju lepsu od gola. Samo tesko ce on golove da daje u Herti; igra sam u napadu, a fali mu igrac kao sto je Basturk (ili tako nekako) koji moze da mu daje dobre lopte.
roux senyurt Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 lazovic za psv, u porazu portiv herenvena 2-1). prosto je neverovatno koliko je lazovic mentalno i fudbalski sazreo u poslednjih par godina. vrlo dobar fudbaler u odlicnoj formi. psv je pravi izbor za njega.
Dimitrije Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Gledam Dragitina (Sevilja-Real Madrid) kako zauzdava Raula; dobar Dragutin.
MiddleClass Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Za Novljanina: Odgledah danas Hamburger-Herta. Ovaj sa avatara je imao asistenciju lepsu od gola. Samo tesko ce on golove da daje u Herti; igra sam u napadu, a fali mu igrac kao sto je Basturk (ili tako nekako) koji moze da mu daje dobre lopte.Hvala na informaciji!Gledacu pregled lige u ponedeljak.Cini mi se da je dao do sada 6 golova. Samo neka gura...
Dimitrije Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Naravno, neka gura. Jos ima crne kopacke. Samo da uradi nesto sa onom kosom i da prestane da se napdano krsti.
assignment Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Djokaj 2 putaImao je on tih svetlih trenutaka, voleo i zeleo bih mu da ga dogodine vidim u prvoj ligi...
Delija67 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sasa Ilic doneo bod Salcburgu , a Milorad Bukvic Vasluiju.
Recommended Posts