Jump to content
IGNORED

Nashi StreLci

LeBron

Recommended Posts

Posted

Branko Boskovic za RapidMilan Jovanovic (al ne onaj nas) za Univerzitateu

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

337

• Feindouno

313

• John Coltrane

175

• MocaVukotic

121

Posted

Darko Kovacevic gol za pobedu u derbiju protiv PAOK-a..

Posted

Za Novljanina: Odgledah danas Hamburger-Herta. Ovaj sa avatara je imao asistenciju lepsu od gola. Samo tesko ce on golove da daje u Herti; igra sam u napadu, a fali mu igrac kao sto je Basturk (ili tako nekako) koji moze da mu daje dobre lopte.

Posted

lazovic za psv, u porazu portiv herenvena 2-1). prosto je neverovatno koliko je lazovic mentalno i fudbalski sazreo u poslednjih par godina. vrlo dobar fudbaler u odlicnoj formi. psv je pravi izbor za njega.

Posted

Gledam Dragitina (Sevilja-Real Madrid) kako zauzdava Raula; dobar Dragutin.

Posted
Za Novljanina: Odgledah danas Hamburger-Herta. Ovaj sa avatara je imao asistenciju lepsu od gola. Samo tesko ce on golove da daje u Herti; igra sam u napadu, a fali mu igrac kao sto je Basturk (ili tako nekako) koji moze da mu daje dobre lopte.
Hvala na informaciji!Gledacu pregled lige u ponedeljak.Cini mi se da je dao do sada 6 golova. Samo neka gura...
Posted

Naravno, neka gura. Jos ima crne kopacke. Samo da uradi nesto sa onom kosom i da prestane da se napdano krsti.

Posted
Djokaj 2 puta
Imao je on tih svetlih trenutaka, voleo i zeleo bih mu da ga dogodine vidim u prvoj ligi...
Posted

Sasa Ilic doneo bod Salcburgu :s_w: , a Milorad Bukvic Vasluiju.