July 14, 200816 yr I kolektivno vas sve jebalo to igranje sa jednim špicem, ma ko da napiše takav predlog sastava. Sve dok ne budemo imali Totija ili Tonija. Ko je to od naših špiceva pokretljiv, hitar, sa dobrim pregledom igre da šalje loptu ovima koji se pridodaju, ko se tu uopšte pridodaje? Sve to treba neko na uigra. Ko? Kad? Sa kojim igračima?Ja sam mislio da ti ne možeš da svariš Tonija. :)
July 14, 200816 yr Ja sam mislio da ti ne možeš da svariš Tonija. :)Dobro, ja ne volim igrače tipa Tonija i kada se oko njih pravi igra (moj izbor su uvek 2 brza i pokretljiva špica), ali Toni nije ni Žigić ni Krauč. Nama bi prilično dobro legao. On i Toti su tu u kontekstu dve varijacije 4-3-3 - sa umetnikom kao centralnim špicem ili sa balvanom kao centralnim špicem. I od balvana se lopta može odbiti, ali tu mora neko da pritrči.
July 17, 200816 yr Panta kapiten za Hertu vec dva gola u I poluvremenu (16 i 38 min) Hertha igra Intertoto Kup (ili sta vec) protiv Nistru Otaci
July 23, 200816 yr Ukenjalo ga! Nikad od njega nece biti igrach... Nego zasto nosi devetku? Nekad su to nosili spicevi... i to koji znaju da igraju...
July 23, 200816 yr Njega bas kad ukenja-ukenja. Setih se onog gola protiv Partizana kad je pretrcao 60 metara i izlomio kicmu Nadju.