Jump to content
IGNORED

Nashi StreLci

LeBron

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

337

• Feindouno

313

• John Coltrane

175

• MocaVukotic

121

Posted (edited)
:rolf::s_w: valjda ce i klemente regovati... Edited by celeste
Posted

Od vaših i 1 Dragan Mrđa 2 gola za Himki.

Posted
Od vaših i 1 Dragan Mrđa 2 gola za Himki.
Otkad on nije i tvoj stari zvezdasu?
Posted
Otkad on nije i tvoj stari zvezdasu?
Pssssssssssst, znaš da sam u ilegali! angry.png Bemti, ko će me izdati nego Crnogorac... :(
Posted

Zigic bez ucinka protiv odlicne Sevilje... Zamenjen vec posle 45 min, tokom kojih nije dosao u sansu, namestio suigracu sansu, sve ukupno nije imao fudbalski potez, pao x puta (od toga 2 puta samo od sebe) i bio nazvan 'clumsy' od strane reportera minimum tri puta.Posto je ovo topic o strelcima, da se drzimo teme -- Zigic se nije upisao u strelce u ovom kolu.

Posted
Zigic bez ucinka protiv odlicne Sevilje... Zamenjen vec posle 45 min, tokom kojih nije dosao u sansu, namestio suigracu sansu, sve ukupno nije imao fudbalski potez, pao x puta (od toga 2 puta samo od sebe) i bio nazvan 'clumsy' od strane reportera minimum tri puta.Posto je ovo topic o strelcima, da se drzimo teme -- Zigic se nije upisao u strelce u ovom kolu.
Kakva je to zver od igrača, moj prijatelju...Samo, nema ko da mu uputi 1 kvalitetan centaršut.
Posted
Pssssssssssst, znaš da sam u ilegali! angry.png Bemti, ko će me izdati nego Crnogorac... :(
I to terazijski Crnogorac. Propao si kao muda kroz bušne gaće.
Posted
Kakva je to zver od igrača, moj prijatelju...Samo, nema ko da mu uputi 1 kvalitetan centaršut.
Dalekovida uprava Valensije je to na vreme shvatila i uručila 1 otkaz nesposobnom treneru Floresu. Očekuje se da njegov naslednik najzad postavi formaciju i taktiku dostojnu 1 najboljeg napadača u istoriji fudbala.
Posted

t-mac,ti reče da te zanima Serija C-Dražen Bolić dao gol za Lanćano.

Posted
Legenda cuvene Partizanove generacije 97/98? Vr' brate :lol:
Posted
ma jok, nidje veza sa serijom c, ja vise bio pitao zbog radi konverzacije :)
Posted

Zarko Grabovac za Fortunu, a Gluscevic za Heracles (nije bas nash, ali dobro..) :)