celeste Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 (edited) valjda ce i klemente regovati... Edited October 28, 2007 by celeste
MiddleClass Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Od vaših i 1 Dragan Mrđa 2 gola za Himki.Otkad on nije i tvoj stari zvezdasu?
ArleKino Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Otkad on nije i tvoj stari zvezdasu?Pssssssssssst, znaš da sam u ilegali! Bemti, ko će me izdati nego Crnogorac... :(
tkd7334 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zigic bez ucinka protiv odlicne Sevilje... Zamenjen vec posle 45 min, tokom kojih nije dosao u sansu, namestio suigracu sansu, sve ukupno nije imao fudbalski potez, pao x puta (od toga 2 puta samo od sebe) i bio nazvan 'clumsy' od strane reportera minimum tri puta.Posto je ovo topic o strelcima, da se drzimo teme -- Zigic se nije upisao u strelce u ovom kolu.
teacher Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Zigic bez ucinka protiv odlicne Sevilje... Zamenjen vec posle 45 min, tokom kojih nije dosao u sansu, namestio suigracu sansu, sve ukupno nije imao fudbalski potez, pao x puta (od toga 2 puta samo od sebe) i bio nazvan 'clumsy' od strane reportera minimum tri puta.Posto je ovo topic o strelcima, da se drzimo teme -- Zigic se nije upisao u strelce u ovom kolu.Kakva je to zver od igrača, moj prijatelju...Samo, nema ko da mu uputi 1 kvalitetan centaršut.
TheBigFlegma Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pssssssssssst, znaš da sam u ilegali! Bemti, ko će me izdati nego Crnogorac... :(I to terazijski Crnogorac. Propao si kao muda kroz bušne gaće.
Muwan Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Kakva je to zver od igrača, moj prijatelju...Samo, nema ko da mu uputi 1 kvalitetan centaršut.Dalekovida uprava Valensije je to na vreme shvatila i uručila 1 otkaz nesposobnom treneru Floresu. Očekuje se da njegov naslednik najzad postavi formaciju i taktiku dostojnu 1 najboljeg napadača u istoriji fudbala.
Zutoplavi Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 t-mac,ti reče da te zanima Serija C-Dražen Bolić dao gol za Lanćano.
lil'yo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 t-mac,ti reče da te zanima Serija C-Dražen Bolić dao gol za Lanćano.Legenda cuvene Partizanove generacije 97/98? Vr' brate
t-mac Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 t-mac,ti reče da te zanima Serija C-Dražen Bolić dao gol za Lanćano.ma jok, nidje veza sa serijom c, ja vise bio pitao zbog radi konverzacije :)
kokota Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zarko Grabovac za Fortunu, a Gluscevic za Heracles (nije bas nash, ali dobro..) :)
Recommended Posts