February 15, 201411 yr Meni malo sve neverovatno ovo, do pre nekog vremena tipa 2, 3 godine sam redovno pikao fucu protiv njega a sada overava sa Klopom i tako to...
February 15, 201411 yr Neam obraza ni dres da tražim, iskreno, nikad nisam mislio da će ovoliko da dogura a video sam ga nedavno i on se meni PRVI javio. :( Kako je sve doživeo kurir? Quote Na ovom meču za "milionere" debitovao je srpskireprezentativac Miloš Jojić, a Srbin je uspeo i da se upiše u strelce. Srbin je u igru ušao u 68. minutu umesto Henrika Mhtiarijana, a 12 sekundi kasnije postigao je i gol. Srbin je odmah krenuo ka golu Ajntrahta. Groskrojc je šutirao ka golu gostiju, ali je golman uspeo da zaustavi njegov udarac. Na loptu je natrčao Jojić i smestio je u mrežu Ajntrahta. Edited February 15, 201411 yr by Glas RazumaN
February 15, 201411 yr On 15. 2. 2014. at 16:40, Glas RazumaN said: Meni malo sve neverovatno ovo, do pre nekog vremena tipa 2, 3 godine sam redovno pikao fucu protiv njega a sada overava sa Klopom i tako to... Je l' ne voli da gubi?
February 16, 201411 yr On 15. 2. 2014. at 22:20, beowl said: Je l' ne voli da gubi? Bio je jako ladnokrvan, delovao je ravnodušan. Ali su svi ti porazi samo čeličili njegov karakte, i povećali mu želju za treningom i dokazivanjem. Kad malo bolje razmislim, ipak ću da mu tražim dres...
February 16, 201411 yr On 15. 2. 2014. at 17:44, Glas RazumaN said: Neam obraza ni dres da tražim, iskreno, nikad nisam mislio da će ovoliko da dogura a video sam ga nedavno i on se meni PRVI javio. :( Kako je sve doživeo kurir? moze to i bolje. umesto milionera ubace bivseg sampiona evrope, pred miktarijana stave da je nesrb a sve zacine time da je postigo gol protiv bivseg osvajaca Kupa UEFA prvim kontaktom u dresu Borusije.
February 16, 201411 yr E pravi je Jojara profi ako je pikao mali fudbal do prije koju godinu. Na zapadu bi dobio sut kartu...