Jump to content
IGNORED

Nashi StreLci

LeBron

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

337

• Feindouno

313

• John Coltrane

175

• MocaVukotic

121

Posted

gde je ovde bane legenda!!Poslato sa Samsung Galaxy Ace

Posted

Meni malo sve neverovatno ovo, do pre nekog vremena tipa 2, 3 godine sam redovno pikao fucu protiv njega a sada overava sa Klopom i tako to...  :blink:  :Hail:

Posted

pa daj da te preko neke veze ubaci, makar da grejes klupu :)

Posted (edited)

Neam obraza ni dres da tražim, iskreno, nikad nisam mislio da će ovoliko da dogura a video sam ga nedavno i on se meni PRVI javio. :(

Kako je sve doživeo kurir?

Na ovom meču za "milionere" debitovao je srpskireprezentativac Miloš Jojić, a Srbin je uspeo i da se upiše u strelce. Srbin je u igru ušao u 68. minutu umesto Henrika Mhtiarijana, a 12 sekundi kasnije postigao je i gol. Srbin je odmah krenuo ka golu Ajntrahta. Groskrojc je šutirao ka golu gostiju, ali je golman uspeo da zaustavi njegov udarac. Na loptu je natrčao Jojić i smestio je u mrežu Ajntrahta.

Edited by Glas RazumaN
Posted

Meni malo sve neverovatno ovo, do pre nekog vremena tipa 2, 3 godine sam redovno pikao fucu protiv njega a sada overava sa Klopom i tako to...  :blink:  :Hail:

Je l' ne voli da gubi?

Posted

Je l' ne voli da gubi?

Bio je jako ladnokrvan, delovao je ravnodušan. Ali su svi ti porazi samo čeličili njegov karakte, i povećali mu želju za treningom i dokazivanjem.

Kad malo bolje razmislim, ipak ću da mu tražim dres...

Posted

Neam obraza ni dres da tražim, iskreno, nikad nisam mislio da će ovoliko da dogura a video sam ga nedavno i on se meni PRVI javio. :(

Kako je sve doživeo kurir?

moze to i bolje.

umesto milionera ubace bivseg sampiona evrope, pred miktarijana stave da je nesrb a sve zacine time da je postigo gol protiv bivseg osvajaca Kupa UEFA prvim kontaktom u dresu Borusije.

Posted

E pravi je Jojara profi ako je pikao mali fudbal do prije koju godinu. Na zapadu bi dobio sut kartu...