sherman Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Da ali istovremeno nisi kul jer si prihvatio sistem vrednosti onih koji su previse kul. Ta kulost ume da ima dve ostrice.u pravu si
black top Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 11. ŽEDNO UHO FESTIVAL JE TU !!!Program 11. izdanja festivala aktualne glazbe većinom je posložen. Tijekom idućih mjesec dana bit će upotpunjen domaćim izvođačima i još ponekim gostovanjem, ali ovo što imate pred sobom je njegova glavnina.Cijena festivalske ulaznice je 200kn, a možete ju rezervirati na mskugor1@sczg.hr, nakon čega ćete na vaše e-mail adrese dobiti obavijest što i kako dalje.26.-30.04. @ Teatar &TDŽEDNO UHO FESTIVAL br.1126.04.DEERHOOF (SAD)HIGH PLACES (SAD)27.04.DAN DEACON (SAD)CARLA BOZULICH & FRANCESCO GUERRI (SAD / Italija)CHARLES GAYLE & HAN BENNINK (SAD / Nizozemska)28.04.GRANT HART (SAD)CHUCK PROPHET & THE MISSION EXPRESS (SAD)29.04. MATMOS (SAD)MIA ZABELKA TRIO (Austrija / Njemačka / Češka)30.04.THE WEDDING PRESENT (Engleska)LIGHTNING DUST (SAD)
luba Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 šta je sad ovo! kakva je ovo provokacija!kod dušanovačke pošte uvatiš trijeskeca, siđeš na drugoj - to ti je konjarnik.večeras u 21h kralj čačka u nrbg radio klubu, đure daničića 5, smeštanje od 20h.razmestanje granica dusanovca, lekinog brda (donja granica gospodara vucica, da se zna) i ostalih krajeva na topiku o prestonici, a zivanin post kvotovan da ga vide ljubitelji kralja cacka i ilegalne zabave
Hella Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Свака част на постројавању, МекКејбе, нико од штовалаца оних француских антихетеросексуалаца није ни писнуо о концерту.
teacher Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Свака част на постројавању, МекКејбе, нико од штовалаца оних француских антихетеросексуалаца није ни писнуо о концерту.Ovaj, ja danas bio grozan pa sam prisluškivao razgovor u kome študentkinja objašnjava svojoj drugarici preko telefona:"Ma da, bilo je ok...Ali nekako je masa bila mrtva...pa bilo je tako, oko 5000, ne znam...ali tek na kraju, posle poslednje pesme sam mislila, e sad počinje koncert, to je Air...I masa se razišla, ni bis, ništa, samo se upalila svetla..."Avaj... :(
kobni zelaya Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Свака част на постројавању, МекКејбе, нико од штовалаца оних француских антихетеросексуалаца није ни писнуо о концерту. Evo jednog štovaoca
Lavinia Amaldi Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 ps. umesto edita..http://www.youtube.com/watch?v=0cKv6EHNOTk
maheem Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) mistake Edited February 13, 2010 by maheem
Indy Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Nisam išao, suviše sam mator za koncerte na kojima se stoji, ali lokalci su vidno uzbuđeni.Acca Dacca plays home.
vulejov Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 jebote jel bio neko na Paku?Jebote niko! Ili su ostali bez texta...
yolo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 daj boze da nije, ipak su mi drugari sa PPP srcu prirasli. njegov prosli koncert je jedini koji sam brzometnije napustio (posle druge pesme) nego nouvelle vague (posle trece).
Recommended Posts