Ras Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ta načela traže dosta veliku žrtvu... svaku recenziju A.Žikića moraš da pročitaš da bi znao šta da ne slušaš, a posle da prelistaš Gloriju, Elle, Gracija i Kosmopolitan ...Čini ti se.To je 1 strana u Blicu + po jedna u ostalima - sve skupa 10-ak, 15 strana mesečno koje preletiš pogledom, a štiti bolje od vakcine.sta jos citas?Svet kad mi dopadne šaka, mada je (odavno) daleko od izvornog kvaliteta.
slepa živana Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 vlada divljan 8. marta. ne znam da li sam dobro čula, dom sindikata.ovo je za hejt, al ajde...
Ras Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 vlada divljan 8. marta. ne znam da li sam dobro čula, dom sindikata.ovo je za hejt, al ajde...Kad je Neno Belan već postao tradicionalan za Dan zaljubljenih.Cane će za Sv. Petku.Rundek se ubi tražeći svoje mesto pod suncem.Massimo
Mp40 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Rundek moze da dobije Dan recne mornarice ili susrete sportskih radnika mionickog okruga...Za mene je Dragan Stojnic i dalje ziv i 8. mart za mene ostaje svecki dan Nezaboravljanja Venecije Na Dan Naseg Vencanja!
slepa živana Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Rundek se ubi tražeći svoje mesto pod suncem.rundek nije klošarčina!Za mene je Dragan Stojnic i dalje ziv i 8. mart za mene ostaje svecki dan Nezaboravljanja Venecije Na Dan Naseg Vencanja!8. mart - dan našeg venčanja od sad ću to tako da zovem
vulejov Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 rundek nije klošarčina!Retko netalentovan i dosadan momak..
djeneralche Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 U onom maznom spotu od Air pojavljuju se plakati za Fugazi i Beastie Boys. Dovoljno
slepa živana Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Retko netalentovan i dosadan momak.. vulejov - bog sa dušanovca
Аврам Гојић Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Retko netalentovan i dosadan momak.. idem da iz ovih stopa izbrisem sve Rundekove pesme sa harda. Covek presudio!
Ryan Franco Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 idem da iz ovih stopa izbrisem sve Rundekove pesme sa harda. Covek presudio!Polako bre, sta si zapenio...Mozda covek govori o sebi i pokusava iskrenoscu da startuje zivanu.Salu na stranu, uvek me iznova fascinira pojava da se kvalitet rada nekog autora meri kroz analizu toga ko ga slusa i koliko ljudi ga slusa. Disintegration mi se uvek nametne kao vetar koji porusi tu kulu od karata besmisla. Btw osim fugazi postera u air nikad nisam nideo ni cuo ama bas nista sto bi mi se dojmilo. Jedan od onih bendova koje svi vole, a ja se pitam u cemu je stos. Donekle i primal scream. Neka muzikantska-izvodjacka samodovoljnost zapakovana u userfriendly forme.
assück Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 :Hail:idem da iz ovih stopa izbrisem sve AIR pesme sa harda. Covek presudio!
Ryan Franco Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) :DSad se osecam k'o Gustav kad farba patos. Jbg sam sam kriv... Edited February 10, 2010 by McCabe
maheem Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 evo brisem Air pesme sa harda i ne idem na koncert!bacicu kartu sa terase u koshavu :(
Ryan Franco Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ni jedan mp3 da ne ostane!Nego, vidim na ovom novom topiku o vinilima da se nudi 620$ za pedesetostrukog(!?) merzbowa. Idem i na to da se pokenjam kad me je vec krenulo...
Ryan Franco Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 najkul sam!!! Da ali istovremeno nisi kul jer si prihvatio sistem vrednosti onih koji su previse kul. Ta kulost ume da ima dve ostrice.
Recommended Posts