Jump to content

koncerti

Featured Replies

On 1. 2. 2010. at 10:55, Ras said:
Ej, pa i ja sam prvobitno video taj 9. februar pre neki dan (ali se ne sećam gde), a ovaj martovski je sa njihovog sajta.
To samo znači da još ne znaš gde se nalazi oglasna tabla u zadruzi. :D
Samo sam hteo da kažem da je vreme za i da mi se ide na neki r'n'r koncert.
To je već pola posla.
  On 1. 2. 2010. at 11:17, Pixie said:
To je već pola posla.
Ide mu se na koncert...organizuj neki! To ionako danas svako može..p.s. misli se naravno na lenčugu koju citiraš

Edited by vulejov

Brendan Perry,26.mart,Mocvara,Zagreb!

2. mart - uk subs @ skc

Went promovise Wasteland EP, 20 februara u 21:00 u KC Gradu. Aj da konacno vidim te klince...

Editors-17.april Skoplje,18.april Zagreb...posto imaju prazninu od 12-17. kapiram da ima sanse da dodju kod nas.

Niko ne pominje, sutra je AIR u Areni...

On 9. 2. 2010. at 11:02, Lezilebovich said:
Niko ne pominje, sutra je AIR u Areni...
Spomenuo sam ih na prethodnoj strani ovog topika.Beograd je svet, itd...

uh! To ce biti smotra urbanosti...jedva cekam da se vrate prvi pa da krenu komentari: "Wow! Klanjanje smajli! Meni uopste nije bilo dosadno!!! Ja sam uzivala i sve to razumem."Pa onda neki jos veci Lunash Luash: Fenomenalna predgrupa za koju sam jos ranije cuo! Oduvali su Air!!!Onda dodje neko i pohvali Svi Na Pod i kraj. Krecem po kucama naoruzan butnom kosti pevaca Jarbola...

meni su AIR sasvim ok. doduse ne vidim sta je tu toliko beogradosvetski i urbano, ali to sam samo ja...

Mislim da je osnovni problem u popularnosti, jer je odavno dokazano da sve popularno je sranje i pljuvanjem toga se ističe posebnost...

On 9. 2. 2010. at 13:59, Lezilebovich said:
Mislim da je osnovni problem u popularnosti, jer je odavno dokazano da sve popularno je sranje i pljuvanjem toga se ističe posebnost...
Ne baš tako.Držim se nekih jednostavnih načela:1. ne slušam albume koje recenzira A. Žikić u Blicu2. ne idem na događaje koji se najavljuju u Gloriji, ili srpskom Elu, Graciji, Kosmopolitenu...

A kako cemo mi koji ne citamo pobrojane listove da znamo da li je neko dovoljno kul, a opet ne previse kul, da bismo mogli da uzivamo u nekom koncertu?

Ta načela traže dosta veliku žrtvu... svaku recenziju A.Žikića moraš da pročitaš da bi znao šta da ne slušaš, a posle da prelistaš Gloriju, Elle, Gracija i Kosmopolitan :huh: ...

On 9. 2. 2010. at 14:08, Ras said:
2. ne idem na događaje koji se najavljuju u Gloriji, ili srpskom Elu, Graciji, Kosmopolitenu...
sta jos citas?