Jump to content
IGNORED

koncerti

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

Imam priliku lolobriđidu da odgledam, o cemu se radi, gledao slusao ko konkretno, vrijedi li?

Posted (edited)
Imam priliku lolobriđidu da odgledam, o cemu se radi, gledao slusao ko konkretno, vrijedi li?
vrijedi samo ako se cure budu skidale. Edited by Biohemija
Posted

nema vise sisa da sevne. Uzeo ih b92 pod svoje...

Posted
jesus-prayer-09.jpgholy-prayer.jpgmcke450.jpginternational_fireworks_2_b.jpgPet Metini grup svira u Beogradu 26. junaBEOGRAD, 29. januara 2010. (Beta) - Pet Metini (Pat Metheny), jedan od najcenjenijih džez i džez fjužn muzičara iz 1970-ih i 1980-ih, sviraće 26. juna sa svojom grupom u Sava centru, saopštila je danas ta beogradska ustanova.Metini upravo kreće na svetsku turneju radi promocije albuma "Orćestrion", objavljenog ove sedmice koji je dobio izuzetno dobre kritike u renomiranim muzičkim magazinima, kao što su "Vilidž vois" (Village Voice), "Ol abaut džez" (All About Jaž) i "Glajd" (Glide)."Orćestrion" sadrži orkestarsku muziku stvorenu upotrebom akustičnih i akustično-električnih instrumenata kojima se upravlja na razne načine uz pomoć kalema i pneumatike.Metini je rođen 1954. godine američkoj državi Misuri, a tokom kraćeg perioda studiranja u Majamiju, svojim umećem sviranja gitare toliko je zasenio jednog od svojih profesora, Čaka Lora (Ćuck Lorre), da je ovaj napustio muziku i otišao da radi na televiziji.Samo dve godine kasnije, 1974. godine, vrhunski talentovani Metini počeo je da predaje na Univerzitetu Berkli, a u to vreme je snimio i ploču "Jaco" sa Džakom Pastorijusem (Jaco Pastorius) i Polom Blejem (Paul Bley).Prvi solo album "Bright Size Life" snimio je 1976. godine, a godinu dana kasnije osnovao je, sa pijanistom Lajlom Mejsom (Lyle Mays), bend "Pet Metini grup" (Pat Methen Group), s kojim se i proslavio i s kojim dolazi u Beograd.Široj publici Metini je poznat po filmskoj muzici za film "The Falcon And The Snowman" (1985), na kojoj se nalazi i njegov slavni duet s Dejvidom Bouvijem (David Bowie) "This Is Not America"."Pet Metini grup" je, osim sa ovim albumom i singlom, najviše uspeha imao sa studijskim ostvarenjem "Offramp" (1982) i koncertnim albumom "Travels" (1983).
Posted (edited)

ozvaniceno je!!vulf perejd u zagrebu 26. maja!JEJ!dis harc on fajr!

Edited by fancy claps
Posted

Koji su ovo seljaci:

King Khan & The BBQ Show24.03.10 Hamburg (DE) Ubel & Gefärlich (w/shout out louds)
A koja smo mi metropola: P.M., Air, Ramstein, Toni Cetinski...
Posted

sto seljaci? kul je ta peglacina, gotivni likovi ta dvojica degenerika

Posted

U tem Hamburgu obicno i sviraju takve gedze. Svi u zadrugu i udri do zore. :s_d:

Posted
U tem Hamburgu obicno i sviraju takve gedze. Svi u zadrugu i udri do zore. :s_d:
Kome pričaš, jedva se nekako navikoh na taj palanački mentalitet. U slučaju da ima još seljaka koji bi na igranku: nije 24.03. Übel&Gefährlich, vec 09.02. Prinzenbar. Ras, kakva si ti urbana gerila. :Dmala1_Izuvanje%20cipele.jpg
Posted (edited)
U slučaju da ima još seljaka koji bi na igranku: nije 24.03. Übel&Gefährlich, vec 09.02.
Ej, pa i ja sam prvobitno video taj 9. februar pre neki dan (ali se ne sećam gde), a ovaj martovski je sa njihovog sajta.Samo sam hteo da kažem da je vreme za i da mi se ide na neki r'n'r koncert.Edit:
Počelo je još sa Bitlsima. Edited by Ras
Posted
sto seljaci? kul je ta peglacina, gotivni likovi ta dvojica degenerika
I ove gaće što si okačio liče na Khanove :)