December 25, 200915 yr Bio veceras na Oliveri Katarini. Baba je i dalje carica, malo izlapela, rasejana i bez snage da otpeva ceo koncert ali kad pusti glas uvek se najezim. Sve pohvale za 4 ribe koje su bile backvocals, izule su potpuno. Koncert je trajao 2 sata, sve vreme je tu bio hor (koji je otpevao samo 4 pesme), a tamburasi su isto gostovali™ na 4-5 pesama i to je bio najbolji deo koncerta. Steta sto na kraju nije imala snage da otpeva celu 'pogledaj der mala moja' . Sve u svemu jedan ogroman za Oliveru.
December 25, 200915 yr Hocemo li videti te cizme 30. marta?Ha, a ja mislila da ih isprobam dan ranije. Al' ljudi smo, dogovorićemo se. Hoćeš i ti nečim da se ponoviš?
December 27, 200915 yr Bio veceras na Oliveri Katarini. Baba je i dalje carica, malo izlapela, rasejana i bez snage da otpeva ceo koncert ali kad pusti glas uvek se najezim. Sve pohvale za 4 ribe koje su bile backvocals, izule su potpuno. Koncert je trajao 2 sata, sve vreme je tu bio hor (koji je otpevao samo 4 pesme), a tamburasi su isto gostovali™ na 4-5 pesama i to je bio najbolji deo koncerta. Steta sto na kraju nije imala snage da otpeva celu 'pogledaj der mala moja' . Sve u svemu jedan ogroman za Oliveru.gledao snimke par njenih "povratnickih" koncerata, ninajednom nije pevala "Jer ljubav to je miris belog cveca" - jel' pevala na ovom?
December 28, 200915 yr gledao snimke par njenih "povratnickih" koncerata, ninajednom nije pevala "Jer ljubav to je miris belog cveca" - jel' pevala na ovom?nije ni na ovom
December 30, 200915 yr Karanfilom u reveru?U. Aj sad još reci da i brkove tek treba da pustiš?Btw. imaš i Jingo De Lunch 2. marta. Obuj šimike i šutiraj dok Larsson ne kaže dosta. :D
December 31, 200915 yr pixie, spoiler je za tebe GDE JE JINGO DE LUNCH?????????? Edited December 31, 200915 yr by assück
January 1, 201015 yr assück, samo za tvoje oči: Pa evo vucaraju se opet ovuda...26.02. Hamburg27.02. Berlin02.03. Frankfurt03.03. Köln04.03. EssenDalje nema. :(
January 10, 201015 yr Hm, ove godine je baš bogata koncertna ponuda u Kenjigradu..sudeći po ovoj rubrici.edit. Jedva, nije nešto.. Edited January 10, 201015 yr by vulejov
January 10, 201015 yr Hm, ove godine je baš bogata koncertna ponuda u Kenjigradu..sudeći po ovoj rubrici.edit. Jedva, nije nešto..biće tokyo sex destruction 28. februara, najverovatnije na akademiji, ali javim već.