jimi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 1984. je elton john bio tri puta skuplji od claptona. videcemo kakva je danasnja konvertibilnost
teacher Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Od danas u prodaji ulaznice za koncert Eltona Džona po cenama:3950, 5950, 6950, 7950 i 8950 dinara. - Biletarnica Beogradske arene, Delta City, Dom omladine, knjižara Delfi (SKC), Bilet servis, EventimBas ga preterase...Po meni je malo. Šta je danas 50E? To svaki student potroši u gradu za 1 veče. Da se pitam, ulaznice bi bile najmanje 10x skuplje!
vulejov Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Po meni je malo. Šta je danas 50E? To svaki student potroši u gradu za 1 veče. Da se pitam, ulaznice bi bile najmanje 10x skuplje!Toliko troše samo studenti iz unutrašnjosti bezuspešno pokušavajući da postanu domaći. Sreća pa se mi ne pitamo, ja recimo nikada ne bih dozvolio ni jednom od dvojice gore pominjanih kvazi umetnika da održe koncert u mom gradu..
bad music for bad people Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Toliko troše samo studenti iz unutrašnjosti bezuspešno pokušavajući da postanu domaći. Sreća pa se mi ne pitamo, ja recimo nikada ne bih dozvolio ni jednom od dvojice gore pominjanih kvazi umetnika da održe koncert u mom gradu..do sada je toliko kvazera održalo koncert u tvom gradu (neki i više puta), tako da mu ova dva seratora dođu kao kap kurotresine u wc-u akademije druge polovine 80-tih.inače, na vest o ovim gostovanjima dve su mi slike munjevito zaigrale pred očima:1. glogov kolac2. (bolja opcija) džihad mučenik opasan eksplozivom na idealnom mestu u sali za pun učinak raznošenja
Lancia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 do sada je toliko kvazera održalo koncert u tvom gradu (neki i više puta), tako da mu ova dva seratora dođu kao kap kurotresine u wc-u akademije druge polovine 80-tih.inače, na vest o ovim gostovanjima dve su mi slike munjevito zaigrale pred očima:1. glogov kolac2. (bolja opcija) džihad mučenik opasan eksplozivom na idealnom mestu u sali za pun učinak raznošenjaNemas postovanja ni malo. I ti si mi neka faca iz muzickog sveta. Pravda za Eltona i Erika.
bad music for bad people Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Nemas postovanja ni malo. I ti si mi neka faca iz muzickog sveta. Pravda za Eltona i Erika.i ja kažem Pravda
vulejov Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 do sada je toliko kvazera održalo koncert u tvom gradu (neki i više puta), tako da mu ova dva seratora dođu kao kap kurotresine u wc-u akademije druge polovine 80-tih.inače, na vest o ovim gostovanjima dve su mi slike munjevito zaigrale pred očima:1. glogov kolac2. (bolja opcija) džihad mučenik opasan eksplozivom na idealnom mestu u sali za pun učinak raznošenjaHe, he, pravoslavna džamahirija!
Morticia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Fenomenalan koncert Nouvelle Vague u Odeonu sinoc!!Nadeah Miranda Bokte pocecu da se lozim na zene!! Lazem... pocecu da se lozim na jednu zenu! Opet lazem... <_< VEC se lozim na pevacicu
Аврам Гојић Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Toliko troše samo studenti iz unutrašnjosti bezuspešno pokušavajući da postanu domaći. Sreća pa se mi ne pitamo, ja recimo nikada ne bih dozvolio ni jednom od dvojice gore pominjanih kvazi umetnika da održe koncert u mom gradu..a da li bi smeli da gostuju u mom gradu?
MocaVukotic Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Fenomenalan koncert Nouvelle Vague u Odeonu sinoc!!Nadeah Miranda Bokte pocecu da se lozim na zene!! Lazem... pocecu da se lozim na jednu zenu! Opet lazem... <_< VEC se lozim na pevacicu sad bio ceo cert na 92-ci (radio). fino...
copkillah Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Verovatno nisi ni svestan koliko je dobro bilo na licu mesta.Fibi je ...
Killiana Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Majko mila, Juno jebo kevu.Ja ne znam kako drugacije da nazovem i da opisem koncert, do da kazem da sam imala "iskustvo". :Hail:
3opge Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 taj nuvel vag je grupa za bolje liftove i starbaksove kompilacije mada je ovaj plavac sasvim vruc u tom kombineju
beeva Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 (edited) ... Edited December 14, 2009 by beeva
Recommended Posts