November 3, 200915 yr nadam se da ceo PPP auditorijum stoji mirno dok gleda ove slikeja se izvinjavam sto ne stojim mirno, zato sto mi se pegla od ove sto joj sise pocinju od pupka
November 3, 200915 yr Bio u SKC-u na Block Out-u u subotu uveče. Nema se šta mnogo reći; blizu savršenstva. Jedan od par najboljih koncerata kojima sam ikada prisustvovao. Čast, čest i respect.
November 3, 200915 yr Ali Dodikov dvojnik koji grli Velju...Cekaj, jel se zajebavas ili ovo stvarno nije Dodik?
November 3, 200915 yr Six Organs of AdmittanceDrag City. Need I say more?11/15/09 Teatar & Td Zagreb Edited November 3, 200915 yr by McCabe
November 9, 200915 yr Bio u subotu na Laurent Garnieru. Klasika.Utorak - pravac Arena. underworld. Klasika again ^_^
November 9, 200915 yr ja se izvinjavam sto ne stojim mirno, zato sto mi se pegla od ove sto joj sise pocinju od pupkati nemas ristepak za jednu branku crnu ruzzzzu?!
November 9, 200915 yr ti nemas ristepak za jednu branku crnu ruzzzzu?! taman posla. za sve je kriv tupavi i priuceni fotograf.