Jump to content

koncerti

Featured Replies

henrik larsson said:
Btw, ovo me je ponukalo da pustim "Kad ti se na glavu sruši čitav svet" :)
Svaka cast za izbor, odlicna pesma! :)
  • Replies 9.8k
  • Views 853.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Čini mi se da niste pomenuli: Air u Beogradu. :s_w::jerry:

Février...8 - Luxembourg - Lux. (Den Atelier) - Book10 - Belgrade - Serbia (Arena Beograd)11 - Bucharest - Roumania (Palatului / Polyvalent Hall / Romexpo Pavillion 18)...

Red Snapper juče tj. noćas. :heart:

henrik larsson said:
Juha od Ribe jeste imala opake stvari do sredine osamdesetih, i tačno je da emtivi pankeri Marko Vidojković neko to neće priznati...
a možda i hoće...4064341992_bf4400e42f_o.jpg

Edie Sedgwick / Cut Self Not / KriškeDate: Saturday, 14 November 2009Time: 21:00 - 23:55Location: KC GradStreet: Brace Krsmanovic 4Town/City:Belgrade, Serbia

Reveal hidden contents

bio na sunn o))) u srijedu. \m/ jebeno, kakav zvuk! u jednom trenutku sam istripovao da mi grudna kost vibrira od zvuka:) bilo je mnogo brutalnije nego na albumima...i bili su raznolikiji nego što sam očekivao - od doomish/black metala do jebenog harš nojza, atila(vokal) me je u jednom trenutku smorio sa blekmetaloidnim spoken word ali u kontekstu čitavog nastupa bilo oke. kako je koncert odmicao, imao sam utisak da je sve bolje i bolje, razmahali su se, atila je postao neartikulisaniji, pakao! najbolje je bilo kad su se, ultra sporo, vukli ka tišini, u jednom trenutku prestaju, automatski čuješ par vrisaka iz publike, kad zagrmiše... huh, mozak mi je pištao.. jedan od boljih koncerata na kojima bijah u zadnje vrijeme. prije njih svirahu eagle twin, prvi put čuo, onako melvinsčni, nabrijani oke za cupkat nogom i pit pivo :) zvuk je bio fantastičan.vidim 25og novembra u zagrebu sviraju vandermark/andy & luc (the ex)/paal nilssen love, to bi trebalo bit dobro.

Edited by drugi zhirant

Gde je bio Sunn o))) :o

kapiram isto u Zagrebuvec su bili ranije koliko me secanje sluzi

Edited by assück

PENDULUM 21. novembra u SKC-u!

malo atmosfere pomenutog koncertapost-92-1257249668.jpg

Nastup Air u Beogradu je u okviru Gitar Art festivala. :lol:

Hustler said:
malo atmosfere pomenutog koncerta1195968_1920_Marko_Djokovic.jpg
classy

sad kad sam u svom selu, od svih bendova su bas depeche mode nasli da gostuju <_<

post-92-1257249668.jpg73083925245aa1c12403b9799564770.jpg

nadam se da ceo PPP auditorijum stoji mirno dok gleda ove slike