October 22, 200915 yr pavementimas blize (el blize ) odjenekome zivot vlada, nekome bajka, kaze moj drugar...
October 22, 200915 yr Sinoć imao multikulturno iskustvo - koncert Vibratora, pa još u pozorištu sve sa itisonom. Ima li u NSu kršten prostor za svirke?Predgrupa fantastična. Super s karamelom su ikone.
October 22, 200915 yr Sinoć imao multikulturno iskustvo - koncert Vibratora, pa još u pozorištu sve sa itisonom. Ima li u NSu kršten prostor za svirke?Predgrupa fantastična. Super s karamelom su ikone.novi sad je poznat po nemanju dobrih prostora za svirke te vrste. al zato imamo tu divnu zgradu SNP-a... predgrupu da ne komentarisem, meni Vibratori bili super.
October 22, 200915 yr Karte za „Rammstein“ od 2.990 dinaraAutor: A. N. | 22.10.2009. - 05:00Prodaja ulaznica za koncert koji će sjajni nemački bend „Rammstein” održati 20. marta u „Beogradskoj areni” počinje sutra, a karte po ceni od 2.990 (parter), 3.490 (tribine), 4.900 (tribine 1. kategorije) i 4.950 dinara (fan pit) mogu se kupiti u „Bilet servisu”, „Eventimu” i na blagajni „Arene”.
October 22, 200915 yr novi sad je poznat po nemanju dobrih prostora za svirke te vrste. al zato imamo tu divnu zgradu SNP-a... predgrupu da ne komentarisem, meni Vibratori bili super.Meni taj itison bio super, kad ti ispadne mobilni ne može da se razbije. I da, jebeš (pank) svirku na kojoj ti ispadne mobilni pet metara od bine i ti ga nađeš i ništa mu ne fali. Bilo mi frka da gasim cigare o onaj itison pa sam ih gasio u pepeljarama po stolovima. I žvaku sam uvio u papir pre nego što sam je bacio, da se ne zalepi.
October 22, 200915 yr Meni taj itison bio super, kad ti ispadne mobilni ne može da se razbije. I da, jebeš (pank) svirku na kojoj ti ispadne mobilni pet metara od bine i ti ga nađeš i ništa mu ne fali. Bilo mi frka da gasim cigare o onaj itison pa sam ih gasio u pepeljarama po stolovima. I žvaku sam uvio u papir pre nego što sam je bacio, da se ne zalepi.Novi Sad, grad kulture.Bringing the best in people since 1748.
October 25, 200915 yr 1. novembra u batleru [valjda]:ilegalne emocije [bg]sixth june [ns]television set [germany]absolute body control [belgium]800 din ufur.
October 27, 200915 yr Pokusacu da svoje uzasno pevanje usled Znojne Vagine™ opravdam necim kao sto je "tribute to Tom Waits". Dodjte da se veselimo...
October 27, 200915 yr Pokusacu da svoje uzasno pevanje usled Znojne Vagine™ opravdam necim kao sto je "tribute to Tom Waits". Dodjte da se veselimo...Cekaj bre, jel ti imas neke veze sa ovim bendovima?