June 28Jun 28 Sinoc u Modeni na tropskoj temperaturi djuskao na praznom trgu uz Ali Kambela I onim sto je danas UB40. Ne znam dal je bilo vise od 500 ljudi od predvidjenih 7000. Ali super ispalo kao neka intimna zurka.
June 28Jun 28 25.06. su The Hooten Hallers standardno isprašili svoj set u KC nosećistub Gradu za nekih dvadesetak ljudi.
June 28Jun 28 Zappa Barka je sinoc bila ispunjena ritmom sa novog albuma Kralja Cacka, zvuci zanimljivo i u njegovom je duhu. Bilo je i starih numera, uz bogatu muzicku pratnju. Publike puno, sto mi je vrlo drago.Zavrsio je koncert recenicom: vidimo se sutra u gradu i otpevao The Partisan Posle se vratio na dva bisa, ukupno dva sata odlicne svirke. Edited June 28Jun 28 by Stela
June 28Jun 28 6 hours ago, vladavsnarod said:25.06. su The Hooten Hallers standardno isprašili svoj set u KC nosećistub Gradu za nekih dvadesetak ljudi.Uživo, od početka do kraja fenomenalni.
June 28Jun 28 12 hours ago, vladavsnarod said:Ne znam da li su očekivali manji broj ljudi, ali organizacija je podbacila. Ljudi su bukvalno satima čekali u redovima za kartice/tokene za piće, dok su šankovi bili poluprazni. Definitivno nije bilo dovoljno mesta za one VIP pozornice. Na sve to neko je odlučio da napravi promotivni "štand" sa kolima od dvesta hiljada evra...Pre svega sam previše mator i debeo da se gužvam po festivalima...Kartice su im izgleda nerešivi problem od kad su ih uveli. VIPove su duplirali - sa 2 na 4. Onda su nabili cene (200e) pa su dva od četiri zvrjala prazna.Ceo glavni prostor je prepolovljen - što VIPovima što ogradama zbog dimnjaka koji nije rešen još uvek (i verovatno neće biti rešen dok se ne strovali) i tu je problem jer se stvara nepotrebna gužva. Uopšte ceo Arsenal je otišao u kurac - bio je on vašar od osnivanja ali jedan simpatični vašar koji je bio pravljen manje više na o-ruk i sve je to imalo neki šmek. Danas je to metastaziralo i parodira se naveliko. Naravno da većina mušterija to neće primetiti, ali mi koji se tu muvamo od početka itekako vidimo. Imao sam rasprave i juče i danas sa ekipom koja to organizuje oko satnice i lineupa i sve se svodi na lovu. Što kasnije kreću oni teškaši šankovi i celokupna logistika pravi više love. I to je to. Noćas Fejtles kreće oko 2. I ja neću da gledam jedan bend koji sam stvarno hteo da gledam. Jbga. Najiskrenije bi voleo da se Arsenal resetuje na Garden stejdž kako je bilo nekad. Nezamislivo mi je da gledam Senidu neki Crni Cerak i takve stvari na Arsenalu. Inače večeras je Rundek razvalio. Rambo smorio. Ostali mlako. U povratku kući sam razmišljao da je najbolja svirka u ova tri dana došla od likova od 60 godina (Rundek, Bajaga, Čutura, Bjesovi....). Koga ćemo da slušamo kad oni odu, pojma nemam. Ovi mladi nisu ta liga.
June 29Jun 29 Šteta ako je tako za Arsenal fest...Ali oni ne mogu da "opstanu" u ovoj ekonomskoj situaciji.A biće samo još gore 😢
June 29Jun 29 4 hours ago, Frank Pembleton said:Šteta ako je tako za Arsenal fest...Ali oni ne mogu da "opstanu" u ovoj ekonomskoj situaciji.A biće samo još gore 😢Ma Arsenal je opstajao i pod gorim uslovima. Samo je pitanje forme i razmišljanja.Nekad je Garden bio rezervisan za male i mlade bendove a zvezde bile regionalni muzičari.Ovo sad je čista pohlepa i bahaćenje.https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%90%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BB_%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82Pogledaj programe po godinama. Edited June 29Jun 29 by steins
June 29Jun 29 16 hours ago, steins said:U povratku kući sam razmišljao da je najbolja svirka u ova tri dana došla od likova od 60 godina (Rundek, Bajaga, Čutura, Bjesovi....). Koga ćemo da slušamo kad oni odu, pojma nemam. Ovi mladi nisu ta liga.Nikoga, posto kad oni odu i nama ce biti vreme da prestanemo sa koncertima.
June 29Jun 29 2 hours ago, steins said:Ma Arsenal je opstajao i pod gorim uslovima. Samo je pitanje forme i razmišljanja.Nekad je Garden bio rezervisan za male i mlade bendove a zvezde bile regionalni muzičari.Ovo sad je čista pohlepa i bahaćenje.https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%90%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BB_%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82Pogledaj programe po godinama.Mora da se zažmuri na Senidu da bi se dovele strane zvezde...
June 29Jun 29 2 hours ago, msv said:Mora da se zažmuri na Senidu da bi se dovele strane zvezde...To zavisi od mnogo faktora.I ne mora.
June 29Jun 29 4 hours ago, steins said:Ma Arsenal je opstajao i pod gorim uslovima. Samo je pitanje forme i razmišljanja.Nekad je Garden bio rezervisan za male i mlade bendove a zvezde bile regionalni muzičari.Ovo sad je čista pohlepa i bahaćenje.https://sr.wikipedia.org/sr-ec/%D0%90%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%BB_%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82Pogledaj programe po godinama.Ma znam i sam sam išao...Nego mislim da sad nema prostora za tu varijantu, na žalost...
June 29Jun 29 2 hours ago, Frank Pembleton said:Ma znam i sam sam išao...Nego mislim da sad nema prostora za tu varijantu, na žalost...Na žalost nema. Posle fijaska 2020 je onaj Arsenal mrtav. To nam je što nam je. Dok ne reše da presele franšizu.Jebi ga. Srbija,
June 29Jun 29 On 28. 6. 2025. at 8:22, Sludge Factory said:Mislim da su to bas namerno tako ostavili.Moguće, više bi išlo uz njih da je namerno nego slučajno.
June 29Jun 29 On 28. 6. 2025. at 11:47, vladavsnarod said:Ne znam da li su očekivali manji broj ljudi, ali organizacija je podbacila. Ljudi su bukvalno satima čekali u redovima za kartice/tokene za piće, dok su šankovi bili poluprazni. Definitivno nije bilo dovoljno mesta za one VIP pozornice. Na sve to neko je odlučio da napravi promotivni "štand" sa kolima od dvesta hiljada evra...Pre svega sam previše mator i debeo da se gužvam po festivalima...Cashless je bio očajno organizovan, nema nikakvog razloga da bude tako komplikovano. Postojao je i jedan cashless punkt pre ulaza u festival, na koji ljudi nisu računali i na kom se nije dugo čekalo.Ali i pored mana, meni je Arsenal jako simpatičan festival, dopada mi se prostor, svake godine dovedu nekog meni interesantnog.