June 26Jun 26 Sutra idem u Modenu da vidim UB40. Menjam zanrove ko Tramp misljenje munjevitom brzinom.
June 27Jun 27 Ne slusam Massive i znam jednu pesmu ukupno (Teardrop), ali bas im je dobar nastup i sviraju ozbiljno. Poruke su jezive zapravo, a kao znamo ih svi i kao banalno je, ali kurac. Ne znam dal je bio Benksi
June 27Jun 27 5 hours ago, Sludge Factory said:Ne slusam Massive i znam jednu pesmu ukupno (Teardrop):OTo da koriguješ, jes čuo!
June 27Jun 27 Bilo je baš dosta ljudi, gužvanjac u prostoru koji je... meh. Neko je zaista dao 10k da stoji na onim tribinama, to mi je i dalje utisak večeri. To i razočaranost publikom, pošto sam se 2X probijao do centra - količina po zemlji bačenih flaša i konzervi je ćacilend worthy.Sve u svemu, ja ih volim preko 30 godina, od kada sam prvi put čuo ovo gore na MTV-u (3K), ali oni jednostavno nisu bend za koncerte. Elizabet je , a Horasu je vreme za zasluženu penziju.
June 27Jun 27 jutros sam video na nekom od bliskoistocnih topika podrsku palestini na arsenal festu u kragujevcu. od strane MA.pratim sa fontaines dc u bgdu, dan pre (i koliko sam shvatio, cele turneje)+ bilo jei > pumpaj.na kraju, imali su vec saradnju i to direktnu.za palestinu>https://fontainesdc-massiveattack-youngfathers.bandcamp.com/album/ceasefire
June 27Jun 27 On 23. 6. 2025. at 14:01, msv said:NMEMorrissey cancels Stockholm show, saying he and band are...Morrissey has cancelled his Stockholm show, saying the band are “travel-weary beyond belief” and are receiving “zero music industry support”.Koliko je naporan.He was looking for a job and then he found a job...
June 27Jun 27 On 26. 6. 2025. at 23:51, msv said:Massive podržali studente i dobili pumpaj skandiranjeDa pitam i ovde, jel realno da nema nigde ni fotka ni snimak toga?
June 28Jun 28 1 hour ago, Hele said:Da pitam i ovde, jel realno da nema nigde ni fotka ni snimak toga?Evo ga ovde snimak ceo koncerta, to se desilo na 24:35, a publika je pumpala u više navrata tokom koncerta. https://www.youtube.com/watch?v=EH0bJCfG1dY&list=RDEH0bJCfG1dY&start_radio=1Meni je koncert bio fenomenalan. Bila sam i prethodnog dana u Zagrebu i koncerti su bili skoro identični, ključna razlika je bilo to pumpanje na Arsenalu i zato mi je Arsenal draži.Izbor pesama super. Oni kao i uvek, vrlo angažovani, ovaj put jako u znaku Palestine. Elizabeth Fraser ima nestvaran glas, koji u mom slučaju izaziva nekontrolisano ježenje. Možda sam malo subjektivna jer ih stvarno volim i slušam 30 godina.Ako bih cepidlačila, najslabija tačka koncerta je to što su tekstualne poruke koje su ranije prikazivali na engleskom jeziku, i koje su generalno dobre, sada pokušali da prevedu na lokalne jezike, u Srbiji je bilo i ćirilice. Taj prevod je bio loš, pun grešaka i povremeno krindž i to mi nikako ne ide uz njih i uz perfekcionizam koji inače emituju. Teško mi je da razumem kako se to uopšte i desilo jer Google translate i ChatGPT rade bolji prevod. Ali to je svakako manje važno.
June 28Jun 28 5 hours ago, STARMAN said:Taj prevod je bio loš, pun grešaka i povremeno krindž i to mi nikako ne ide uz njih i uz perfekcionizam koji inače emituju. Teško mi je da razumem kako se to uopšte i desilo jer Google translate i ChatGPT rade bolji prevod.Mislim da su to bas namerno tako ostavili.
June 28Jun 28 Ne znam da li su očekivali manji broj ljudi, ali organizacija je podbacila. Ljudi su bukvalno satima čekali u redovima za kartice/tokene za piće, dok su šankovi bili poluprazni. Definitivno nije bilo dovoljno mesta za one VIP pozornice. Na sve to neko je odlučio da napravi promotivni "štand" sa kolima od dvesta hiljada evra... Pre svega sam previše mator i debeo da se gužvam po festivalima...