Jump to content

koncerti

Featured Replies

Sutra idem u Modenu da vidim UB40. Menjam zanrove ko Tramp misljenje munjevitom brzinom.

sleep

• Replies 9.9k
  • Views 864.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kakvi su to ljudi...   posle bg koncerta u areni mislim 2011 sam prisao 3D-ju i rekao mu da imam divnu drugaricu koja boluje od teske depresije i da veceras nije mogla da bude tu da ih vidi.

• Ian Mancunian
    Ian Mancunian

Massive Attack sinoć posećeni i pronađeni veličanstveni, kao i uvek! Imao sam dvojbu da li da se cimam do Bristola, ali nakon noćašnjeg iskustva, gorko bi zažalio da nisam. Jer uvek je najbolje kući

• Neplanirano otišao sam sinoć u DOB na koncert Eve Braun i bilo je sasvim dobro.   Povod za koncert je 25 godina od Heartcore albuma. Amerikana puna: nas matorih, nas matorih sa dečicom

Posted Images

Massive podržali studente i dobili pumpaj skandiranje

Ne slusam Massive i znam jednu pesmu ukupno (Teardrop), ali bas im je dobar nastup i sviraju ozbiljno. Poruke su jezive zapravo, a kao znamo ih svi i kao banalno je, ali kurac.

Ne znam dal je bio Benksi D

5 hours ago, Sludge Factory said:

Ne slusam Massive i znam jednu pesmu ukupno (Teardrop)

:O

To da koriguješ, jes čuo!

Bilo je baš dosta ljudi, gužvanjac u prostoru koji je... meh. Neko je zaista dao 10k da stoji na onim tribinama, to mi je i dalje utisak večeri. To i razočaranost publikom, pošto sam se 2X probijao do centra - količina po zemlji bačenih flaša i konzervi je ćacilend worthy.

Sve u svemu, ja ih volim preko 30 godina, od kada sam prvi put čuo ovo gore na MTV-u (3K), ali oni jednostavno nisu bend za koncerte. Elizabet je heart, a Horasu je vreme za zasluženu penziju.

I meni su oni za neku intimniju atmosferu, za manji prostor.

jutros sam video na nekom od bliskoistocnih topika podrsku palestini na arsenal festu u kragujevcu. od strane MA.

pratim sa fontaines dc u bgdu, dan pre (i koliko sam shvatio, cele turneje)

+

bilo jei > pumpaj.

na kraju, imali su vec saradnju i to direktnu.

za palestinu>

https://fontainesdc-massiveattack-youngfathers.bandcamp.com/album/ceasefire

On 23. 6. 2025. at 14:01, msv said:
NME
No image preview

Morrissey cancels Stockholm show, saying he and band are...

Morrissey has cancelled his Stockholm show, saying the band are “travel-weary beyond belief” and are receiving “zero music industry support”.

Koliko je naporan.

He was looking for a job and then he found a job...

Lik je davno lepo reko da neće da radi i da je uživao kad je bio nezaposlen

On 26. 6. 2025. at 23:51, msv said:

Massive podržali studente i dobili pumpaj skandiranje

Da pitam i ovde, jel realno da nema nigde ni fotka ni snimak toga?

Možda ako je neko slučajno snimio, to je 1 rečenica

1 hour ago, Hele said:

Da pitam i ovde, jel realno da nema nigde ni fotka ni snimak toga?

Evo ga ovde snimak ceo koncerta, to se desilo na 24:35, a publika je pumpala u više navrata tokom koncerta.

https://www.youtube.com/watch?v=EH0bJCfG1dY&list=RDEH0bJCfG1dY&start_radio=1

Meni je koncert bio fenomenalan. Bila sam i prethodnog dana u Zagrebu i koncerti su bili skoro identični, ključna razlika je bilo to pumpanje na Arsenalu i zato mi je Arsenal draži.
Izbor pesama super. Oni kao i uvek, vrlo angažovani, ovaj put jako u znaku Palestine. Elizabeth Fraser ima nestvaran glas, koji u mom slučaju izaziva nekontrolisano ježenje. rolleyes
Možda sam malo subjektivna jer ih stvarno volim i slušam 30 godina.

Ako bih cepidlačila, najslabija tačka koncerta je to što su tekstualne poruke koje su ranije prikazivali na engleskom jeziku, i koje su generalno dobre, sada pokušali da prevedu na lokalne jezike, u Srbiji je bilo i ćirilice. Taj prevod je bio loš, pun grešaka i povremeno krindž i to mi nikako ne ide uz njih i uz perfekcionizam koji inače emituju. Teško mi je da razumem kako se to uopšte i desilo jer Google translate i ChatGPT rade bolji prevod. Ali to je svakako manje važno.

5 hours ago, STARMAN said:

Taj prevod je bio loš, pun grešaka i povremeno krindž i to mi nikako ne ide uz njih i uz perfekcionizam koji inače emituju. Teško mi je da razumem kako se to uopšte i desilo jer Google translate i ChatGPT rade bolji prevod.

Mislim da su to bas namerno tako ostavili.

Ćaciv atek covid19

Ne znam da li su očekivali manji broj ljudi, ali organizacija je podbacila. Ljudi su bukvalno satima čekali u redovima za kartice/tokene za piće, dok su šankovi bili poluprazni. Definitivno nije bilo dovoljno mesta za one VIP pozornice. Na sve to neko je odlučio da napravi promotivni "štand" sa kolima od dvesta hiljada evra...

Pre svega sam previše mator i debeo da se gužvam po festivalima...